Optimalisatie incasso en nieuw betaalscherm

De komst van SEPA heeft invloed op diverse online betaalproducten. Zo ook op incasso (ook bekend als Direct Debit). Het korte rekeningnummer maakt plaats voor het langere IBAN nummer en de bijbehorende BIC code. Een reden voor Pay.nl om de betaalmethode incasso te optimaliseren.

Incasso
21-03-2014

Nieuw betaalscherm voor fijne shopervaring

Wij vinden het belangrijk dat de consument het betaalproces als veilig en vertrouwd ervaart. Want op basis van de ervaringen met uw website en uw producten/ diensten, bepaalt de consument of hij nog eens terugkeert. In de ogen van de consument is het betaalproces een onderdeel van uw dienstverlening. Hij gebruikt het tenslotte om uw producten/ diensten af te rekenen. Als online betaalprovider streeft Pay.nl er daarom naar het betaalproces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Een duidelijk en herkenbaar betaalscherm is hier onderdeel van. Daarom hebben wij een compleet nieuw betaalscherm voor incasso gelanceerd. De look & feel van IBAN is volledig door vertaald naar het nieuwe incasso betaalscherm. Ook hebben we invulvelden vereenvoudigd. In één oogopslag ziet de consument wat hij moet invullen om de betaling te verrichten en voor welke website. Door dit nieuwe betaalscherm en onze optimalisatie werkzaamheden voldoet incasso volledig aan de standaarden van SEPA.

Eenmalige machting ook vanaf mobiel

Het nieuwe incasso betaalscherm is zo gemaakt, dat uw klanten ook vanaf mobiele apparatuur kunnen betalen via een eenmalige machtiging. Een handige functionaliteit, want steeds meer consumenten doen hun online aankopen vanaf mobiele apparatuur.

GERELATEERD NIEUWS


  • Back2Basic met incasso
    De wereld van online betalen staat nooit stil.…
    lees verder
  • Incasso onder de loep
    Voor het uitvoeren van herhaalde betalingen, denkt men…
    lees verder