Zoeken
Sluiten
Features

Herhaalbetalingen met Pay.

Zet snel en eenvoudig herhaalbetalingen op voor lidmaatschappen, abonnementen en andere periodieke betalingen. 

healthcity-1
Met herhaalbetalingen voorkom je administratieve overhead. En je klanten missen geen betaling meer dankzij periodieke en automatische afschrijvingen.

UItgebreide technische kennis is niet nodig om een herhaalbetaling op te zetten via het Pay. admin panel. Klik aan wat je nodig hebt en upload een batch betalingen in één keer. In no-time heb je je herhaalbetalingen opgezet. 

Met de API van Pay. link je herhaalbetalingen aan je eigen financiële IT-oplossing. Zo heb je minder tijd nodig voor je administratie en meer tijd over voor je klanten en je business. 

PAY. Sfeerfotografie9190

Recurring payments

Klanten melden zich eenvoudig aan.

Een goed ingericht aankoop- en betaalproces is essentieel. Door afspraken over herhaalbetalingen vanaf het begin in één keer goed en duidelijk te regelen, verlaag je de drempel voor het doen van een aankoop.

Variabele kosten? Geen probleem. 

Voor sommige diensten, zoals een shared mobile service als een deelauto of -fiets, zijn de kosten die consumenten betalen variabel: deze zijn afhankelijk van gebruik en verschillen zo ook per periode. Ook dit soort herhaalbetalingen regel je eenvoudig via Pay. 

Maximale flexibiliteit, zodat jij altijd het financiële overzicht houdt. 

Bij herhaalbetalingen gaat het om bedragen die periodiek (per week, per maand, per jaar) worden afgeschreven. Die regelmaat is belangrijk voor je businessmodel. Of het nu gaat om vaste of variabele kosten: je stelt het zelf eenvoudig in op het Pay. platform. Vraagt je business model om eenmalige geplande betalingen? Ook dat regel je binnenkort via Pay. 

  • Je levert flexibele betaaldiensten aan je klanten.
  • Biedt hen ultiem betaalgemak.
  • En jij houdt het financiële overzicht. 

Meer features van Pay.

Rapportages

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van Pay. Alle data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.

 

Lees meer
pay-app

Inzicht met de Pay. app

Op ieder moment en vanaf elke locatie inzicht in het online betaalverkeer van jouw webshops of websites via de gratis Pay. app.
Lees meer
conversie-optimalisatie

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync. van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.
Lees meer
carbon_user-favorite

Pay by link

Genereer betaalverzoeken en stuur ze naar je klant, direct vanuit Pay. admin panel. Zo kunnen klanten zelf een betaalmethode kiezen.
Lees meer

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages