Zoeken
Sluiten
12 december 2022

Pay. en Visa gaan een nieuwe samenwerking aan: gedreven door innovatie

Pay. en Visa gaan een nieuwe samenwerking aan: gedreven door innovatie

De wereld wordt steeds digitaler. Op deze ontwikkelingen moet je als betaalplatform kunnen inspelen. Om nieuwe behoeften in de markt nóg sneller te kunnen beantwoorden met oplossingen, gaan Pay. en Visa een nieuwe samenwerking aan waarin innovatie voorop staat. Olaf Kok, COO en founder van Pay. en Maarten Kolenbrander, Senior Manager Business Developments, Merchants & Acceptance bij Visa vertellen graag over de recente samenwerking en innovaties in de markt.

 

Groeien door te innoveren

Maarten: “Ons partnership met Pay. is een logische. De concurrentie is groot in onze sector en de enige manier om te groeien is door innovaties door te voeren en nieuwe producten op de markt te brengen. Producten die aansluiten bij de snel veranderende betaalbehoeften van bedrijven en consumenten. Daar horen partners bij met eenzelfde mindset.”

Ook Olaf ziet de samenwerking tussen Pay. en Visa als een grote innoverende stap vooruit. “Onze bedrijfscultuur beschrijven we zelf als innovatief en onconventioneel”, vertelt Olaf. “Wij hoeven niet zo nodig in de spotlight, laat ons maar op de achtergrond zorgen voor de juiste oplossingen voor onze klanten. In ons bedrijf staan kwaliteit en gedrevenheid voorop. We zijn continu op zoek naar betere en slimmere manieren om onze doelen te behalen. Dit proces daagt ons uit en laat ons groeien. Eenzelfde drive zie ik terug bij Visa, onze counterparts aan de andere kant van de tafel. We spreken dezelfde taal en dat communiceert erg prettig.”

 

Nieuwe diensten: Visa Debit en Visa Direct

Zaken als gemak, betrouwbaarheid en snelheid zijn belangrijk in deze snel veranderende tijden. Zo lanceert Visa binnenkort diensten als Visa Direct en Visa Debit. Waar Visa Direct een snelle en efficiënte manier zal zijn om in real-time geld over te boeken voor verschillende toepassingen, zal Visa Debit vooral een uitkomst bieden voor online betalingen en betalingen in het buitenland. 

Zo vertelt Maarten: “Vooral in fysieke winkels is de pinpas in Nederland zeer populair. Maar buiten Europa en online waren er met de Nederlandse kaarten nog wel beperkingen. Met Visa Debit niet meer. Consumenten hebben straks met deze pinpas één betaalmogelijkheid voor al hun online en offline aankopen. Visa Debit is overigens niet alleen voor consumenten handig. Ook voor (web)winkeliers met veel klanten biedt het veel voordelen, want hun betalingen kunnen snel en gemakkelijk worden geaccepteerd.”

visa cards

Nóg gemakkelijker betalen met je smartphone

Naast dat Visa innoverende stappen neemt, wordt er ook bij Pay. achter de schermen hard gewerkt om een oplossing te bieden aan ondernemers die geen pinterminal hebben.

Olaf: “Door onze ervaring in de e-commerce waren wij een van de eersten die kleinere ondernemers een optie voor betalingen via een QR-code konden bieden. Pay. is daarin echt een aanjager geweest. Met Tap to Phone bieden we weer een innovatie voor grote en kleine winkeliers. Daar ligt onze passie. Met een partner als Visa kunnen we deze passies verder waarmaken en blijven innoveren.” 

 

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages