20 november 2023

Hyvä Checkout: de ultieme checkout voor Magento

Hyvä Checkout: de ultieme checkout voor Magento

De Hyvä Checkout wordt gezien als hét nieuwe frontend voor je Magento 2 webwinkel. Naast dat Hyvä de beste prestaties op de markt levert, zorgt ook de checkout voor een naadloze gebruikerservaring. Wij hebben daarom samen met Bold Commerce een Hyvä Checkout plugin gecreëerd, om Magento klanten te voorzien van deze ontwikkeling. 

De perfecte keuze voor supersnelle Magento-winkels 

Een hele mooie ontwikkeling waar we trots op zijn. Maar een checkout valt of staat met integraties met derde partijen - logistiek en Payment Service Providers zijn de voornaamste. Deze hebben vaak al een Magento 2 plugin op de plank liggen, waardoor merchants eenvoudig gebruik kunnen maken van hun diensten. Wij hebben daarom in samenwerking met Bold Commerce een plugin gebouwd die het mogelijk maakt om PAY.nl te gebruiken binnen de Hyvä Checkout, zonder verder benodigd maatwerk van een technische partij. Plug&play dus. 

 

Afbeeldingen_voor_Hyva_pagina1

De Hyvä Checkout is de ultieme checkout tool voor Magento 2 webwinkels. Het vervangt de standaard checkout van Magento. Uiteraard behoud je met de Hyvä Checkout de standaard Magento functionaliteiten als inloggen, verzendmethodes, alle payment opties, en een samenvatting van je bestelling.

De Hyvä Checkout levert betere prestaties, minder werk voor een developer, én een hogere conversie.

Voordelen van de Hyvä Checkout 

De voordelen van deze checkout zijn simpel: meer conversie, snelheid en gemak, plus natuurlijk alle betaalmethoden die je van ons gewend bent. De Hyvä Checkout is geen vervanging van de Magento module, maar een toevoeging – ook wel compatibility module genoemd.

De vereisten voor het gebruik van onze Hyvä Checkout: 

• Een recente Magento versie (getest op 2.4.6) 
Magento 2. plugin
Hyvä Theme v1.2.3
Hyvä Checkout v1.1.0

De belangrijkste betaalmethoden dankzij onze oplossing voor Hyvä 

Gebruikers van onze Hyvä Checkout plugin zijn verzekerd van een moderne en snelle Magento webshop met de meeste betaalmethoden. Onder andere iDEAL, creditcards, cadeaukaarten, wallet-betaalmethoden en achteraf betalen voeg je eenvoudig toe aan je webshop. Zo kunnen klanten direct betalen. 

 

hyva-checkout-pay

Hoe maak je gebruik van de Hyvä Checkout plugin? 

Je kan de plugin eenvoudig installeren met composer. Zie de Gibhub repo voor instructies: https://github.com/paynl/magento2-hyva-checkout.