Zoeken
Sluiten
Over ons

Certificeringen en vergunningen.

Pay. bezit alle certificeringen en vergunningen in Europa. Dus je onderneming is in vertrouwde handen. Daar kun je van op aan.

man met leptop-1
Pay. is een gereguleerde betaalinstelling en is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. 
Een betaalinstelling verleent betaaldiensten, zoals het mogelijk maken van geldoverboekingen en automatische incasso’s. Alle Nederlandse betaalinstellingen moeten officieel worden geregistreerd in het register betaalinstellingen van de DNB. Pay. vind je daar uiteraard ook. 

Certificeringen.

Pay. heeft alle noodzakelijke certificeringen met betrekking tot het veilig omgaan met betaalgegevens en consumentendata. 

PCI-DSS
Pay. is PCI-DSS gecertificeerd. De Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) is een veiligheidsstandaard voor organisaties die gegevens van kaarthouders opslaan en verwerken. Doel van de certificering is gegevens beschermen, fraude beperken en de kans op een datalek verkleinen. 

GDPR
Pay. voldoet aan alle vereisten betreffende de veilige omgang met data. Data is opgeslagen op Nederlandse data centers. Wij verzamelen alleen data die we nodig hebben voor het vewerken van betalingen. Voor meer details zie onze privacy statement

ISAE 3402
Pay. is ISAE 3402 gecertificeerd. De International Standard for Assurance Engagements (ISAE 3402)-verklaring toont aan dat een organisatie zelf de controle heeft over de uitbestede processen.

 

 

ISO 27001:2022
Pay. is NEN-EN-ISO/IEC 27001:2022 gecertificeerd. De NEN-EN-ISO/IEC 27001:2022 is een internationaal erkende norm voor informatiebeveiligingsmanagement. Deze norm stelt specifieke eisen aan het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) binnen de context van de organisatie.

Het doel van deze certificering is het beschermen van vertrouwelijke gegevens, het garanderen van de integriteit van bedrijfsgegevens en het waarborgen van de beschikbaarheid van IT-diensten. Het helpt ons ook om ons aan de wettelijke en reglementaire eisen te houden en om een proactieve benadering te hanteren voor het beheer van informatiebeveiligingsrisico's.

Bij Pay. zijn we vastbesloten om de veiligheid en privacy van onze klantgegevens te garanderen. Met de NEN-EN-ISO/IEC 27001:2022 certificering onderstrepen we onze toewijding om de beste praktijken in informatiebeveiliging toe te passen en te onderhouden. Dit helpt ons om fraude te beperken, de kans op een datalek te verkleinen en om de veiligheid van onze diensten te verzekeren.

Default image

Vergunning voor acquiring

Pay. is acquirer én processor.

Pay. heeft een acquirers vergunning voor iDEAL, Bancontact, American Express, Mastercard en Visa. Deze vergunning stelt Pay. in staat zonder tussenkomst van derden geldstromen te beheren van de genoemde kaartnetwerken. Het voordeel: een betrouwbaar, efficiënt en stabiel betaalproces. 

 
Principal Member van Mastercard en Visa
 

Als financiële instelling en acquirer is Pay. een van de belangrijkste leden van de kaartnetwerken. De belangrijkste leden zijn verantwoordelijk voor het rechtstreeks contact opnemen met Mastercard en Visa betreft transacties en het monitoren/controleren van de juiste verwerking. 

Ieder jaar voert een externe partij audits van Pay. uit. Zo garanderen wij dat voldoen aan de nieuwste eisen en regelgeving. 

Onze organisatie, de veiligheid van onze systemen en procedures en financiën worden jaarlijks gecontroleerd. Zo garanderen wij dat onze systemen en bedrijfsvoering voldoen aan de nieuwste (technologische) eisen en nationale plus internationale regelgeving. 

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages