Zoeken
Sluiten
Features

Pay. is acquirer én processor. 

Pay. verwerkt transacties van iDEAL, Bancontact, American Express, Mastercard en Visa zonder tussenkomst van derden. Het resultaat: een betrouwbaar, efficiënt en stabiel betaalproces. Met optimale inzichten en hogere conversie. 

PAY.-is-acquirer-én-processor
iDEAL, Bancontact en creditcard betalingen verwerken zonder tussenkomst van externe organisaties en processen. Dat maakt je betaalproces frictieloos, sneller en bovendien veiliger. Beter voor je klanten - en voor jou. 
Als acquirer processor vermindert Pay. het aantal schakels in de keten. Zo beheert Pay. de geldstroom en worden betalingen sneller verwerkt, met minder (ver-)storingen.  In-house gebouwde techniek verzorgt de volledige transactie en stelt Pay. in staat continu prestaties te monitoren.
3DSECURE IMAGE-1

3D Secure

Authenticatie van creditcardbetalingen.

Pay. heeft dankzij de in-house ontwikkelde 3D Secure technologie de authenticatie van creditcardbetalingen in eigen handen. Hierdoor kan Pay. betaaloplossingen zoals Apple Pay en Google Pay of 3D Secure instellingen optimaliseren en passend maken binnen het risicoprofiel van de ondernemer. 

Optimale routing

Om je conversie te verhogen worden transacties van iDEAL, Bancontact en creditcards gerouteerd via de optimale processing & acquiring route. Voor een supersnel proces gebruikt Pay. eigen processing routes én routes van partners. 

Tokenisatie van betalingen via Pay. creëert meer betaalgemak voor je klanten bij vervolgbetalingen. Je klant vult maar één keer betaalgegevens in. Zo bestellen zij makkelijker en vaker. 

De kaartgegevens van de betaler worden versleuteld en veilig opgeslagen binnen onze systemen. Zo kan een vervolgbetaling makkelijk worden uitgevoerd. De kaartgegevens van de klant hoeven dan niet opnieuw ingevuld te worden. 

Eigen techniek biedt flexibiliteit.

Wij willen het beste voor onze klanten. En dat is vaak toch de in-house techniek. Door minder schakels in de keten wordt de betaling niet alleen sneller verwerkt, maar treden er ook minder (ver)storingen op.

Opname_zonder_titel5390-Edit-2-kleiner_compr

Meer features van Pay.

Icon 1

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van Pay. Alle data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.
Lees meer
icon 2

Recurring payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de recurring payments feature van Pay.
Lees meer
icon 3

Inzicht met de Pay. app

Op ieder moment en vanaf elke locatie inzicht in het online betaalverkeer van jouw webshops of websites via de gratis Pay. app.
Lees meer
icon 4

Exacte conversie meten

Google Analytics Sync van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.
Lees meer

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages