Zoeken
Sluiten
27 maart 2023

Pay. lanceert nieuwe BigCommerce-app

Pay. lanceert nieuwe BigCommerce-app

BigCommerce is een sterk alternatief voor de reeds bekende e-commerce platformen, zowel voor B2C als B2B. Alleen weet het grote publiek dat nog niet. “BigCommerce is het best bewaarde geheim van de Benelux”, zo omschrijft het bedrijf het zelf. Maar daar komt snel verandering in nu steeds meer partners BigCommerce omarmen. Omdat Pay. graag bijdraagt aan dit succes, is er hard gewerkt om de beste betaalervaring in BigCommerce te kunnen bieden. Het resultaat is de BigCommerce-Pay. app: dé betrouwbare en uitgebreide app voor in het BigCommerce-platform.

Een e-commerce platform voor B2B én B2C

BigCommerce is nog niet heel bekend in Nederland en België, terwijl het in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk al flink aan de weg heeft getimmerd. Daar kiezen veel ondernemers voor dit platform omdat het erg goed aansluit bij de behoeften. “Fit for purpose, build for growth”, is hoe Jeroen van Meel, country lead Benelux bij BigCommerce het omschrijft. “We bieden veel out of the box-functionaliteit en dankzij onze API-koppelingen is zeker 95% van ons platform benaderbaar en aanpasbaar aan de wensen van de klanten. Ook is het platform gebouwd voor zowel B2B als B2C en is het mogelijk om zowel de zakelijke als de consumentenmarkt via één platform te bedienen.”

“BigCommerce maakt het mogelijk om te groeien in de lengte of in de breedte. In de lengte is groei te realiseren omdat het SaaS concept automatisch opschaalt in omzet en de daarbij behorende conversie, daarnaast staat flexibiliteit centraal door de headless capabilities.” aldus Van Meel. “In de breedte groeien is het uitbreiden van de productportfolio en internationalisering door middel van een composable microservices commerce opzet en multistorefront aanpak.”

 

De BigCommerce-Pay. app.

De BigCommerce-Pay. app past goed bij de filosofie van BigCommerce. Van Meel: “Pay. biedt, net als wij, flexibiliteit aan gebruikers. De hoeveelheid aangeboden betaalmethodes is bijvoorbeeld enorm en ook de keuzemogelijkheid om een one step checkout of multi-step aan te bieden is goed voor de gebruikerservaring. Deze app is duidelijk gebouwd met de optimalisatie-bril op. Wat voor de merchant bovendien ideaal is, is dat veranderingen in de Pay.-app automatisch worden doorgevoerd. Daar is geen extra development voor nodig.”

 

De BigCommerce-Pay. app is nu beschikbaar. Om de app in jouw BigCommerce omgeving te krijgen, kun je contact opnemen met de support afdeling van Pay. via support@pay.nl of 088 - 88 666 22

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages