Zoeken
Sluiten
17 maart 2022

Met een webshop in je fysieke winkel is je assortiment oneindig groot

Met een webshop in je fysieke winkel is je assortiment oneindig groot

Kijk mee met Betonlook.nl

Hoe zorg je dat je webshop en je fysieke winkels optimaal met elkaar samenwerken? Op een manier dat je klant het beste van de online én de offline wereld kan gebruiken?Kijk mee met Betonlook.nl.

 

betonlook

 

Webshop in de winkel

Door de webshop en de fysieke winkel van Betonlook te combineren, hebben klanten nu de optimale online-offline winkelervaring. In de nieuwste Betonlook-winkel in Rijssen, hangt de Prestop bestelzuil Eminent 32 aan de wand. Klanten kunnen daar het hele assortiment van Betonlook zien, bestellen én betalen via de uitgebreide betaalopties van PAY. Met de webshop als verlengstuk realiseert Betonlook 'oneindige schappen' oftewel Endless Aisles.

 

Een compleet assortiment, nieuwe mogelijkheden

Door de webshop toe te voegen aan je fysieke winkel bied je klanten een top winkelervaring:

  •  In de fysieke winkel geven specialisten 'live' advies en klanten kunnen een deel van de producten direct bekijken of zelfs vasthouden.
  • Ook als een product (of de juiste maat) niet op voorraad is bij een vestiging, kunnen klanten een product online bekijken en direct bestellen op de bestelzuil (je Endless Aisle)
  • Heeft een klant niet genoeg ruimte in de auto of op de fiets? Via de bestelzuil kan het product worden besteld, betaald én wordt het thuis afgeleverd.

Zelf ook een webshop in je winkel?

Wil je zelf ook een Endless Aisle in je winkel? Bekijk direct de bestelzuilen van Prestop die je eenvoudig combineert met je vertrouwde PAY. betaaloplossingen.

Nog geen klant van PAY, maar wel graag gebruik maken van de betaaloplossingen van PAY. voor je webshop en/of fysieke winkel? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze consultants helpt je graag verder!

 

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages