Zoeken
Sluiten
04 oktober 2023

Ontdek LOYYO: Verrijkende inzichten en innovatieve loyaliteit, nu mogelijk met Pay.

Ontdek LOYYO: Verrijkende inzichten en innovatieve loyaliteit, nu mogelijk met Pay.

Wij presenteren met trots een geheel nieuwe benadering om waardevolle inzichten uit betalingsgegevens te halen en geavanceerde loyaliteitsoplossingen te bieden, zonder complexe integraties. Een krachtige samenwerking tussen LOYYO en Pay.

Onze samenwerking

Pay. en LOYYO bundelen hun krachten om bedrijven te voorzien van diepgaande inzichten en unieke loyaliteitsmogelijkheden. Dankzij onze naadloze samenwerking kun je profiteren van de kracht van Pay.'s betalingsverwerking in combinatie met LOYYO's innovatieve middleware.

 

Beelden_Mailing_LOYYO_2048x1109px_1

 

 

Gratis trial: probeer het zelf!

(Let op: de gratis trial is alleen voor in-store en omnichannel klanten)

We willen dat je de kracht van LOYYO's data-product zelf ervaart. Daarom bieden we je een exclusieve kans om de voordelen van ons gegevensverzamelingsplatform te ontdekken met een gratis 2-maanden trial. Deze trial is specifiek voor in-store en omnichannel klanten van Pay. en gericht op het data product, en zal je laten zien hoe het jouw bedrijf een completer beeld van alle betalende klanten kan geven, ongeacht of ze leden of niet-leden zijn, geregistreerde of niet-geregistreerde klanten. Meld je vandaag nog aan.

 

Wat LOYYO doet

LOYYO fungeert als een waardevolle schakel tussen Pay. en bedrijven. Hun geavanceerde technologie zorgt ervoor dat betalingsgegevens worden omgezet in heldere, bruikbare informatie. Dit stelt bedrijven in staat om dieper inzicht te krijgen in klantgedrag, herhaalaankopen en locatie-specifieke trends.

 

Inzichten zonder grenzen

Met LOYYO kunnen bedrijven inzichten genereren van zowel loyale klanten als incidentele bezoekers. Dit levert een completer beeld op van klantgedrag en interacties. Deze waardevolle informatie kan worden gebruikt om strategische beslissingen te ondersteunen en klantrelaties te versterken.

 

Beelden_Mailing_LOYYO_2048x1109px_2

Een toekomst vol mogelijkheden

Naast de directe voordelen van gegevensverzameling biedt LOYYO ook de mogelijkheid voor toekomstige geautomatiseerde loyaliteitsprogramma's. Klanten kunnen punten sparen bij elke betaling, wat de betrokkenheid en loyaliteit versterkt, zonder extra pasjes of complexe procedures.

 

En het is heel gemakkelijk om op te zetten!

Het enige wat je hoeft te doen om te kunnen starten met LOYYO is door een account aan te maken bij LOYYO. Vervolgens kopieer je de gegenereerde LOYYO URL en voeg je die toe bij 'verkooplocatie' (te vinden onder exchange URLs) in het Pay. admin panel. En klaar - vanaf dat moment stroomt de data automatisch binnen.

 

Hoe het werkt:

• Klanten voltooien betalingen via Pay.
• LOYYO's geavanceerde middleware zal naadloos gegevens verzamelen.
• Ontvang waardevolle inzichten en advies om je bedrijf vooruit te helpen.

 

 

Wat je kunt verwachten:

• Een overzichtelijk dashboard met gegevens van al je betalende klanten, inclusief details zoals hoe vaak klanten terugkeren, de frequentie van je top 100 klanten en de totale besteding van deze top 100.
• Diepgaande inzichten die je helpen klantgedrag en trends beter te begrijpen, waardoor je strategische beslissingen kunt nemen.
• De mogelijkheid om je bestaande loyaliteitsprogramma verder te optimaliseren, gebaseerd op nauwkeurige gegevens.
• Advies en richtlijnen om naadloos over te gaan naar automatisch sparen (sparen met je betaalkaart) in een later stadium, waardoor je klantloyaliteit en betrokkenheid kunt vergroten.

 

Ontdek de mogelijkheden

Bekijk de presentatie van LOYYO en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

 

Beelden_Mailing_LOYYO_2048x1109px_3.1

Neem contact op

Wil je meer weten over hoe de samenwerking tussen Pay. en LOYYO jouw bedrijf kan versterken? Neem vandaag nog contact op voor een gesprek en ontdek de kracht van data-gedreven inzichten en loyaliteit. Het team van Pay. staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Neem contact met op met het Pay. team via partner@pay.nl.

Samen bouwen aan een slimme en loyaliteitsrijke toekomst!

 

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages