11 maart 2017

Dynamische betaallinks

Dynamische betaallinks

Stuurt u wel eens een betaallink naar uw klanten? Of wilt u de mogelijkheid om een iDEAL-link toe te voegen aan uw facturen? Dankzij een wijziging in de infrastructuur van onze betaallinks is het nu mogelijk om eenvoudiger meerdere betaallinks tegelijk te versturen, deze tegen wijzigen te beveiligen en meer.

Het door de dynamische betaallink gegenereerde betaalscherm is in meerdere talen beschikbaar en de betaalopties zijn per land gegroepeerd. Uiteraard is dit scherm ook, net als onze andere schermen responsive uitgevoerd, zodat het voor de gebruiker om het even is welk medium hij gebruikt om te betalen.

 

Volledig customizable en te beveiligen

Dankzij de uitgebreide linkgenerator maakt u dynamische betaallinks in een handomdraai. Het is mogelijk om met vier verschillende gradaties van beveiliging links aan te maken, zodat u variabelen en bedragen kunt vastzetten.

  1. Er worden geen checks uitgevoerd. Het bedrag, labels en waarden kunnen allemaal worden aangepast in de url.
  2. Alleen het bedrag is vastgezet, de labels en waarden kunnen allemaal worden aangepast in de url.
  3. Het bedrag staat vast en de url ook. Alleen waarden kunnen nog gewijzigd worden
  4. Alle variabelen staan vast en kunnen niet gewijzigd worden.

nb. als u een waarde leeg laat, blijft deze altijd invulbaar in het scherm.

 

Hoe werkt het?

Om van deze optie gebruik te maken moet u eerst op het tabblad 'Beheren' / 'Diensten' een nieuwe dienst toevoegen. Als koppelingsmodule kiest u 'Betaallinks', binnen de dienst vinkt u de gewenste betaalmethoden aan en u bent klaar.

 

Gratis registreren

Heeft u nog geen Pay.nl account? Maak gratis kennis via ons Pioneer pakket. Binnen 6 eenvoudige stappen is het registreren voltooid en kunt u beginnen met het versturen van betaallinks en met het ontvangen van betalingen in uw webshop.

 

Probeer het zelf

Via onderstaande links kunt u zelf het verschil ervaren tussen de vier verschillende opties.

 

Supersnel een betaallink aanmaken?

Bekijk de video en zie hoe eenvoudig het werkelijk is. Binnen 2 minuten na registratie hebt u uw eerste betaallink al verstuurd.