Zoeken
Sluiten
21 december 2022

Pay. en PSPbetalingen.nl starten samenwerking

Pay. en PSPbetalingen.nl starten samenwerking

Bij Pay. maken we het ondernemers graag zo makkelijk mogelijk. Daarom zijn we ook erg blij met de nieuwste samenwerking met PSPbetalingen.nl. De koppeling tussen Pay. en PSPbetalingen zorgt ervoor dat betaaltransacties die binnenkomen bij Pay. automatisch in de gekoppelde boekhoudsoftware komt. Dat scheelt al gauw een paar uur werk in de maand. Het handmatig overzetten van transactiebestanden, afletteren, bestellingen overtikken en controleren is dankzij de koppeling tussen Pay. en PSPbetalingen namelijk verleden tijd is.

De voordelen van PSPbetalingen.nl

Alle transacties zoals die in het admin panel van Pay. te zien zijn, worden door PSPbetalingen automatisch gekoppeld aan de juiste factuur of transactie in de boekhouding. De implementatie gaat bovendien heel snel, de kosten zijn laag en het scheelt zo dus al snel enkele uren werk per maand.

Het dochterbedrijf van PSPbetalingen heet Webwinkelfacturen.nl. Dat is een aparte koppeling die ervoor zorgt dat automatisch een factuur of verkooptransactie wordt aangemaakt in de boekhoudsoftware, op basis van de betaalgegevens die via Pay. binnenkomen. Gedoe met kortingen, BTW, verzendkosten en dubbele data is dan helemaal verleden tijd.

pregnant-businesswoman-working-on-tablet-pc

De koppeling is al beschikbaar voor gebruikers van Pay. die ook één van de volgende boekhoudsoftwarepakketten gebruiken: Asperion, e-boekhouden, Exact, Moneybird, Rompslomp, Snelstart, Twinfield en Visma. Dit aantal zal zeer binnenkort verder worden uitgebreid.

Meer weten over PSPbetalingen en Pay?

Wil je meer weten over de samenwerking tussen PSPbetalingen en Pay. en wat dit voor jouw (web)winkel betekent? Of, brengt deze nieuwe mogelijkheid je op nieuwe ideeën waar je graag over wil sparren? Schroom niet en neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via +31 (0)88 88 666 66.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages