Zoeken
Sluiten
10 september 2018

Officiële release Pay. Magento 2 plugin

Officiële release Pay. Magento 2 plugin

Pay. heeft de primeur met de Magento 2 plugin! Na uitvoerig testen in de Bèta-fase is het vanaf nu officieel: De Magento 2 plugin van Pay. is beschikbaar. Met de release van deze plugin is Pay. de eerste Nederlandse Payment Service Provider met een betaalsysteem voor de langverwachte opvolger voor het populaire webshopsysteem Magento.

 

Installatie

De installatie van de Magento 2 plugin is zeer eenvoudig te realiseren via het invoeren van 1 commando in de command line van uw server. Dankzij het gebruik van Composer en de depencency naar de Pay. SDK, worden de benodigde API's automatisch ingeladen, en updates op deze Software Development Kit, zoals bijvoorbeeld bij nieuwe features of bugfixes automatisch in de Magento 2 plugin verwerkt.

 
haoeoe

 

Wat is er nieuw aan Magento 2?

Magento is misschien wel het meest bekende webshopsysteem van de wereld. Dankzij de populariteit van Magento zijn er enorm veel plugins en extensies beschikbaar welke Magento tot een volledig te customiseren systeem maken.

De eerste versie van het Open Source systeem dateert alweer uit 2007 en is dus een relatief jong platform. Het langverwachte vervolg is een welkome aanwinst omdat de kerncode van Magento nogal verouderd is, waardoor een standaard install eigenlijk al te traag is voor een reguliere webshop. Dat is misschien gelijk wel het grootste pluspunt van Magento 2. De kerncode is from scratch opgebouwd waardoor het systeem gelijk sneller en efficiënter is.

 

Optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid

In tegenstelling tot de eerdere versie van Magento, dat op php versie 5 werkt, draait Magento 2 ook op php versie 7. Alleen dit verschil bewerkstelligt al een enorme tijdswinst. Zo is php 7 alleen al twee keer zo snel.

Dit in combinatie met de verbeterde werking van processen en een volledig responsive design is de gebruikerservaring voor zowel Merchants als eindgebruikers enorm verbeterd.

 

Meer weten?

Met de Pay. Magento 2 plugin voegt u in één klap alle betaalmethoden toe aan uw Magento 2 shop. Wilt u ook iDEAL, Bancontact, Creditcard, Achteraf Betalen, of één van de vele cadeaukaarten toevoegen aan Magento 2? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met onze salesafdeling via 088 – 88 666 66, of maak kennis met Pay. in het gratis Pioneer Pakket.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages