22 februari 2024

Omnichannel betaaloplossing is het antwoord op de wensen van ACA-retailers

Omnichannel betaaloplossing is het antwoord op de wensen van ACA-retailers

De wens van ACA-retailers klonk luid en duidelijk: betalingen verwerken via ons innovatieve betaalplatform. Samen met ACA gaven we aan die wens gehoor. Direct werd gestart met de ontwikkeling van een integratie - en inmiddels is de integratie beschikbaar voor alle retailers die met ACA werken. Maar wat zijn dan de voordelen van ons betaalplatform voor ACA retailers? Duik erin en ontdek hoe wij de spelregels veranderen.

 

Van traditioneel winkelen naar een digitale revolutie  

In een tijdperk waarin de winkelstraten langzaam maar zeker een metamorfose ondergaan, is de combinatie van online en offline retail dé formule voor succes. Terwijl de grenzen tussen het digitale en fysieke winkelen vervagen, hebben wij, door de handen ineen te slaan met ACA, een krachtige positie veroverd op dit kruispunt van innovatie. De directe integratie, gebouwd door ACA vanwege de vraag van merchants, creëert een naadloze overgang tussen online en offline betalingen, allemaal verankerd in één overzichtelijk portaal. Deze vooruitstrevende aanpak opent de deuren voor een nieuwe generatie winkeliers en merken die streven naar omnichannel succes.  

 

Een scala aan unieke voordelen voor ACA-retailers

De innovatieve koppeling met ACA opent een scala aan nieuwe functionaliteiten voor retailers, met als doel de efficiëntie van ACA-retailers en hun klantervaring te verbeteren.  Een goed voorbeeld hiervan is dat de backend-systemen van beide partijen communiceren via API's met snelle response-tijden, waardoor betalingen vlot en zonder haperingen worden verwerkt. “De cloud-gebaseerde infrastructuur zorgt voor schaalbaarheid, zodat het systeem kan meegroeien met de vraag en behoeften van ACA retailers”, vertelt Kelvin Huizing, Technisch Implementatiemanager bij PAY.nl.

Dit zijn de belangrijkste voordelen: 

  • Online en offline betalingen in 1 platform. Alle betalingen van zowel online en offline komen samen in ons alles-in-één platform. 
  • Refunden via de in-store terminal. Aankopen, online en offline, kunnen in-store worden geretourneerd en terugbetaald. 

  • Gedetailleerde inzichten. Ons portal biedt inzicht in individuele transacties voor betere financiële rapportages. 

  • Geautomatiseerd afletteren. Bespaart dagelijks tijd doordat wij via boekhoudsoftware transacties automatisch koppelen aan boekhoudsoftware en bankafschriften, wat resulteert in een gestroomlijnd administratief proces. 

Aanvullend_image_case_ACA

Goede bereikbaarheid en korte lijntjes

De samenwerking opent nieuwe deuren voor zowel de partijen zelf als hun klanten. Wat deze samenwerking volgens Carel Smulders van ACA echt uniek maakt, is de bereidheid om schouder aan schouder te staan met ACA. "Het is de nauwe samenwerking tussen PAY.nl en ACA die zorgt voor die synergie. De goede bereikbaarheid, snelle manier van werken en de korte lijntjes maken deze samenwerking tot een succes, zowel voor ons als voor de retailers die gebruik maken van onze oplossing”.

 

Samen vooruit in Fashion

Ben je actief in de fashion retail of wholesale sector? Zoek je een geïntegreerde oplossing voor het soepel verwerken van betalingen binnen jouw bedrijf? En werk je graag samen met partijen die goed bereikbaar zijn en snel kunnen schakelen? De samenwerking tussen ACA en PAY.nl biedt het perfecte platform voor al jouw betaalbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op via support@pay.nl

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages