Zoeken
Sluiten
11 december 2023

Biller is nu NOTYD

Biller is nu NOTYD

Het bekende ‘koop nu, betaal later’ merk Biller is per 30 oktober officieel van naam veranderd en gaat verder als NOTYD. Vanaf die datum is de naamsverandering reeds bekendgemaakt aan webshops, partners en consumenten die met Biller werken. In december zal dat ook via de sociale kanalen officieel bekend worden gemaakt. Vanaf dan zal de nieuwe merknaam NOTYD officieel in gebruik worden genomen en ook verder op de kaart worden gezet.

 

De tijdlijn

In de eerste weken van december zal de naam NOTYD ook in de check-out kunnen worden gezien. Kopers zien daar dan het nieuwe logo van NOTYD, en de naam Biller zal dan niet meer zichtbaar zijn. Gedurende december werkt NOTYD aan de verdere transitie samen met haar partners, webshops en kopers. Begin 2024 zal ook de nieuwe website gelanceerd worden, en zal de transitie naar NOTYD worden voltooid.

 

Ga mee met deze verandering:

  • Zorg dat je altijd gebruik maakt van de laatste versie van je plugin en herlaadt de configuratie, zo zorg je ervoor dat het nieuwe NOTYD logo goed wordt weergegeven in je checkout. 
  • Maak je gebruik van eigen implementatie? Vernieuw dan je configuratie om de naamgeving in te laden. Via de image repository ontvang je de laatste versies van logo's van betaalmethoden en de banken.  

  • Plaats vanaf 7 december het nieuwe NOTYD logo op je website, bijvoorbeeld in je footer, bij de veelgestelde vragen of in de algemene voorwaarden, en verwijs in de tekst naar NOTYD. Zie daarvoor: NOTYD Marketing Guidelines.

  • Breng jezelf en relevante afdelingen op de hoogte van de vernieuwde algemene voorwaarden van NOTYD via www.notyd.com (coming soon). Het gaat hier om een naamsverandering - alle contractuele rechten en plichten blijven hetzelfde.

 

Waarom NOTYD?

Biller is opgericht in 2021 en onderdeel geworden van de Deense Banking Circle Group, een prominente speler in het wereldwijde speelveld van bankieren en (e-commerce) betalen.

NOTYD brengt B2B e-commerce bedrijven en haar kopers eenvoudig samen, met direct beschikbaar krediet op het moment van de online transactie, en een gegarandeerde uitbetaling waardoor zakelijke mogelijkheden voor beiden worden vergroot.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages