Zoeken
Sluiten

Voor elke wens een passende betaalmethode.

Of je klanten nu de voorkeur geven aan het gebruik van iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcards of de bekende achteraf betaalmethoden, Pay. maakt het mogelijk om deze snel en eenvoudig aan je webshop toe te voegen. Dit is niet alleen gemakkelijk voor jou als ondernemer, maar verhoogt ook de tevredenheid van je klanten, omdat ze de betaalmethode kunnen kiezen die ze het meest vertrouwen en gewend zijn.

Met meer dan 50 lokale en internationale betaalmethoden, maakt Pay. het mogelijk voor je klanten om aankopen te doen op de manier die zij het prettigst vinden. Of je nu een lokaal bedrijf runt of wereldwijd actief bent, Pay. biedt de beste mix van betaalmethoden die resulteren in een optimale conversie en meer omzet.

Betaalmethoden

Omnichannel@2x Smaller

Onze betaalmethoden

Het breedste aanbod betaalmethoden.

Het aanbieden van een breed scala aan betaalmethoden in je webshop is niet alleen essentieel om aan de wensen van elke (potentiële) klant te voldoen, maar het helpt je ook om je bedrijf op te schalen. De betaalpakketten van Pay. zijn ontworpen om te passen bij het verdienmodel van je bedrijf en groeien mee met je onderneming. Zo weet je zeker dat je altijd een passende oplossing hebt, ongeacht de grootte of fase van je bedrijf.

Dé betrouwbare betaalpartner van meer dan 15.000 bedrijven.

Onze reputatie is opgebouwd op basis van ons uitgebreide aanbod van diensten en producten, alsook onze betrouwbaarheid als online betaalsysteem. Met een gestage stroom van succesvolle transacties hebben we het vertrouwen gewonnen van duizenden ondernemingen, variërend van kleine start-ups tot gevestigde bedrijven.

Ons team is altijd bereikbaar en klaar om je te helpen en te adviseren. We begrijpen dat het succes van onze klanten uiteindelijk ook ons succes is, en daarom staan we altijd klaar om je te ondersteunen. Of je nu vragen hebt over onze betaalmogelijkheden, hulp nodig hebt bij het instellen van je betaalsysteem, of advies wilt over hoe je je betalingsverkeer kunt optimaliseren, we zijn er om je te helpen.

Bij Pay. bieden we niet alleen een breed scala aan betaalmogelijkheden om aan de wensen van je klanten te voldoen, maar we gaan ook een stap verder door persoonlijke ondersteuning te bieden. Onze experts helpen je graag om het beste uit je bedrijf te halen, of je nu net begint of al een gevestigde speler bent in de markt. Met Pay. kies je voor een betrouwbare en ondersteunende partner voor al je betaalbehoeften.

API

Implementatie

Snel starten met kant-en-klare plugins of API-koppelingen.

Of je nu net begint met je webshop of al een gevestigde onderneming hebt, Pay. maakt het gemakkelijk om te starten met onze betaalmethoden. Dankzij onze kant-en-klare plugins en API-koppelingen kun je onze betaalmethoden eenvoudig implementeren in je webshop. Dit betekent dat je geen ingewikkelde en kostbare integratietrajecten hoeft te doorlopen. Met ons online betaalsysteem kun je direct aan de slag.

In een notendop, of je nu op zoek bent naar een enkele betaalmethode of een uitgebreid scala aan betaalmethoden, Pay. biedt de oplossingen die je nodig hebt. Met ons uitgebreide aanbod, eenvoudige implementatie en betrouwbare service, kun je erop vertrouwen dat Pay. je ondersteunt bij elke stap van je e-commerce reis.

Zekerheid en veiligheid in betalingen.

In de wereld van online betalingen is veiligheid van cruciaal belang. Bij Pay. begrijpen we dit en daarom hebben we strikte beveiligingsmaatregelen ingebouwd in ons online betaalsysteem. Ons betaalsysteem voldoet aan de strengste beveiligingsstandaarden en we zijn voortdurend bezig met het verder verbeteren van onze veiligheidsprotocollen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de transacties die via ons platform worden uitgevoerd. Of je klanten nu kiezen voor iDEAL, creditcard of een van de vele andere betaalmethoden, ze kunnen erop vertrouwen dat hun betalingen veilig worden verwerkt.

Ondersteuning op maat. 

Bij Pay. zien we onze klanten niet als zomaar een nummer. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om betaalmogelijkheden. Daarom bieden we persoonlijke ondersteuning om ervoor te zorgen dat ons betaalsysteem naadloos aansluit op de specifieke behoeften van je bedrijf. Ons toegewijde team is altijd beschikbaar om je te helpen bij eventuele vragen of problemen en om advies te geven over de beste betaalmethodes voor je bedrijf. Met Pay. heb je een partner die naast je staat en met je meedenkt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages