Welk product of dienst u online ook aanbiedt, Pay.nl heeft altijd een geschikte betaaloplossing. U heeft bij ons de keuze uit verschillende (internationale) betaalmethoden per bank, telefonisch, credit- en prepaid card. De meest gebruikelijke methoden voor webshops zijn iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcard en andere populaire betaaloplossingen per bank.

U kiest de gewenste betaalmethoden en via onze kant-en-klare plug-ins voegt u deze in een handomdraai toe aan uw shop. Hieronder volgt een overzicht van de webshop betaalmethoden die door Pay.nl worden aangeboden. Klik op het logo voor meer informatie over de pakketten waarin de betaalmethode beschikbaar is, de tarieven en de landen waarin de betaalmethode wordt gebruikt.

Internetbankieren

Uw klant logt in in een beveiligde omgeving en betaalscherm en kan veilig en vertrouwd betalen via een realtime SEPA overschrijving tussen 2 bankrekeningen. Dat is het principe van internetbankieren. Er is een breed scala aan betaalmethoden beschikbaar die op deze manier werken, daarom is er altijd een betaaloptie die bij de wensen van uw klant past.

Pinbetalingen / In-store payments

Online en offline dienstverlening worden tegenwoordig steeds meer met elkaar verweven. Als u naast uw webshop ook een fysiek verkooppunt heeft zoals een winkel of afhaalpunt, wilt u uiteraard dat uw klanten ook hier zorgeloos kunnen betalen. Via Pay.nl kunt u ook ‘offline’ pinbetalingen aan uw betaalmogelijkheden toevoegen, om zo uw klanten nog beter van dienst te zijn.

Creditcards

Creditcards zijn wereldwijd ingeburgerd en bieden voor consumenten veel voordelen. Wanneer een consument een Creditcardbetaling verricht, schiet de creditcardmaatschappij de betaling voor en kan de betaler het bedrag achteraf en eventueel in termijnen aflossen. Aankopen van consumenten zijn vaak verzekerd.

Bankbetalingen

Onder bankbetalingen scharen we alle geldtransacties tussen 2 bankrekeningen die niet via een portal of een betaalscherm lopen: handmatige overboekingen, incasso's en meer.

Achteraf betalen

Bijna een derde van de consumenten geeft aan het liefst achteraf te willen betalen. Nadat de klant voor de gewenste betaalmethode heeft gekozen, treed er een uitgebreid toetsingsproces in werking, waarna het betaalrisico van de Merchant wordt overgenomen. Wanneer een klant niet door deze toetsing komt, kan deze via een van de andere betaalmethoden alsnog afrekenen.

Gespreid betalen

Via gespreid betalen geeft u de mogelijkheid aan uw klanten om producten in termijnen te betalen. Deze betaaloptie is uitermate geschikt voor grotere uitgaven. Denk hierbij aan productcategorieën als witgoed, electronica of meubels. Maar ook electrische fietsen, gadgets of sierraden. De mogelijkheden zijn legio.

Walletbetalingen

Een wallet is een virtuele portomonnee, waar een klant een bedrag op stort om van daaruit betalingen te verrichten. Voordeel van deze betaalmethoden is dat de klant niet overal op internet zijn bankgegevens hoeft in te voeren.

Vouchers, Prepaid & Contant

Geen webshop is compleet zonder de acceptatie van vouchers, prepaid- en cadeaukaarten. Met het uitgebreide pakket aan giftcards en prepaidkaarten van Pay.nl bent u er van verzekerd dat uw pakket betaalmethoden compleet is. Klanten kunnen een deel van of het volledige bedrag betalen met de kaartcode en het eventuele restant met een andere gewenste betaalmethode afrekenen.

Telefonische betalingen

Wie tot 10 kan tellen... Betalen per telefoon is makkelijk en snel. Uw klant belt naar een betaald servicenummer en blijft eventueel een tijdje aan de lijn of stuurt een sms en de betaling is afgerond. Doordat de betaling via de telefoonrekening wordt geregeld, komt er geen extra afschrijving op het bankafschrift van de klant. Veilig, snel en zonder gedoe.