Implementatie

Van kant-en-klare plugins tot geavanceerde API mogelijkheden

Onze klantenkring is divers, van lokale ondernemers tot grote multinationals. Daarom proberen wij zo flexibel mogelijk te zijn met onze uniforme 'payment gateway'. Wilt u alle flexibiliteit, dan is de payment gateway te benaderen via onze API (developers), bent u minder technisch dan hebben wij verschillende kant- en klare plugins gemaakt die u zonder technische kennis en met een eenvoudige handleiding zelf kunt implementeren.

Vervolgens zijn er nog onze solution-partners, welke standaard oplossingen voor u gemaakt hebben, waarbij Pay.nl voor de betalingen zorgt. Ten slotte biedt Pay.nl u de betaallink mogelijkheid die u via het Admin Panel kunt genereren. Deze betaallink kunt u vervolgens naar uw klanten mailen zodat de betaling kan worden voltooid. Op deze pagina vindt u de verschillende manieren uitgelegd om de betaalmethoden te integreren.

Hoe wilt u de betaalmethoden integreren?

 

Betaallinks

Heeft u facturen, emails of blogposts waaraan u een betaallink wilt toevoegen? Dan kunt u binnen enkele klikken en zonder technische kennis een betaallink genereren waarvan u zelf het bedrag, omschrijving en de betaalopties kunt bepalen.

Meer info

 

Plugins

Met onze kant-en-klare plugins kunt u in enkele eenvoudige stappen de betaaloplossingen van Pay.nl koppelen aan uw webshop of website. Voor tientallen e-commerce systemen hebben wij plugins beschikbaar zoals Magento en WooCommerce.

Meer info

 

Hosted solutions

Heeft u niet zelf een server waar uw webshop gehost wordt, maar maakt u gebruik van een online webshop oplossing? Ook dan kunt u gebruik maken van onze betaalopties. Wij hebben diverse koppelingen met hosted solution partners

Meer info

 

Eigen implementatie

Wilt u volledige vrijheid qua integratie van onze betaalopties? Dan kunt u aan de slag met de SDK's of API's van Pay.nl. Er zijn uitgebreide code voorbeelden en handleidingen beschikbaar maar u dient wel over enige programmeerkennis te beschikken.

Meer info

Meer informatie?

Bekijk onze documentatie omgeving voor meer diepgaande en technische informatie: https://docs.pay.nl.

1. Betaallinks via Collect Desk

De eenvoudigste manier om gebruik te maken van ons platform, is door het genereren van een betaallink. Voor deze betaaloplossing hoeft u geen technische kennis te hebben.

Via ons Admin Panel of via de smartphone app kunt u namelijk een unieke betaallink voor uw klant genereren waarin u het bedrag, de geldigheidsduur, een omschrijving en de dienst opgeeft waarvoor de betaling is bestemd. iDEAL, Bancontact, creditcard of een andere betaalmethode? Uw klant kan zelf kiezen hoe hij deze betaling wil afronden.

Als de custom betaallink eenmaal is gegenereerd kunt u deze gebruiken in e-mails, digitale facturen etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

2. Plugins

Magento

Magento is een erg populair (open source) webshopsysteem. PAY. heeft een gratis plugin voor Magento ontwikkeld die u binnen enkele minuten kunt integreren.

OpenCart

Ook voor dit gebruiksvriendelijke en veel gebruikte e-commerce systeem hebben wij een plugin ontwikkeld die u gratis kunt gebruiken.

WooCommerce

WooCommerce is een complete webshop module voor het bekende CMS systeem Wordpress. De gratis plugin voor WooCommerce is ontwikkeld door Pay.nl.

Cs-Cart

Gratis webshop plugin door Pay.nl.

Virtuemart

Gratis webshop plugin door Pay.nl.

OScommerce

Gratis webshop plugin door Pay.nl.

Shopware

Gratis webshop plugin door Pay.nl.

Hikashop

Gratis webshop plugin door Pay.nl.

Prestashop

Gratis webshop plugin door Pay.nl.

Zencart

Gratis webshop plugin door Pay.nl.

Cubecart

Gratis webshop plugin door Pay.nl.

Miwoshop

Gratis webshop plugin door Pay.nl.

Mijoshop

Gratis webshop plugin door Pay.nl.

Ubercart

Gratis webshop plugin door Pay.nl.

Drupal Commerce

Gratis plugin door Pay.nl, eenvoudige installatie

nopCommerce

Betaalde plugin door SWS Solutions.

J2Store

Betaalde webshop plugin door J2store.

Typo3 Multishop

Gratis multishop plugin door Typo3.

Pronamic

20+ betaalde plugins door Pronamic.

myCRED

Gratis webshop plugin door Pay.nl.

WHMCS

Gratis webshop plugin door Pay.nl.

HostBill

Gratis plugin door HostBill.

Shoptrader

Met Shoptrader kunt u met snel een professionele webshop opzetten. Shoptrader heeft een koppeling met Pay.nl zodat u gebruik kunt maken van onze betaalmethoden.

CCV Shop

CCV Shop is een Software-as-a-Service platform waarmee merchants zeer eenvoudig een online winkel op kunt zetten voorzien van de betaalmethoden van Pay.nl.

Lightspeed

Webshop koppeling door Pay.nl

Shopify

Webshop koppeling door Pay.nl

Shopfactory

Webshop koppeling door Shopfactory

Prestashop Cloud

Webshop koppeling door Prestashop Cloud.

Luondo

Webshop koppeling door Luondo.

MyShop

Webshop koppeling door myShop

Booq

Webshop koppeling door Booq

Payt

Webshop koppeling door Payt

Leisureking

Ticketing koppeling door Leisureking

SW-Retail

Retail kassa software koppeling door SW-Retail

Web voorschot

Koppeling door Webvoorschot

Afosto

Webshop koppeling door Afosto

Mijnwebwinkel

Gratis Mijnwebwinkel-koppeling voor Pay.nl.

4. EIGEN IMPLEMENTATIE

Volledige vrijheid qua integratie van onze betaalopties via onze SDK of API's.

4.1 VIA SDK

Onze SDK's zijn geschikt voor developers die op zoek zijn naar maximale vrijheid m.b.t de integratie van onze betaalopties.

De SDK's bevatten de belangrijkste functionaliteiten om een transactie te beheren. Zo kunt u met enkele regels code een transactie starten of terugbetalen, een exchange verzoek verwerken of de status van een transactie bepalen.

Meer informatie?

Bekijk de voorbeeldcodes van onze techniek op GitHub.

4.2 VIA API

Is de door u gewenste programmeertaal niet beschikbaar als SDK of heeft u meer functionaliteit nodig dan de SDK biedt, communiceer dan direct via onze API's.

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.