Zoeken
Sluiten
15 september 2023

Pay. is aanwezig bij Shopping Today

Pay. is aanwezig bij Shopping Today

Goed voorbereid zijn op de digitale toekomst van e-commerce? Dan is Shopping Today 2023 op 12 oktober 2023 hét evenement voor jou. De grote namen in e-commerce staan voor je klaar met alles over de nieuwste trends, innovatieve technologieën en slimme tips.

shopping_today_logo

Shopping Today is het grootste e-commerce-kennisevent van Nederland en brengt meer dan 1.400 professionals uit de sector samen. Of je nu een retailer, brand, techbedrijf, consultant of solution provider bent, bij Shopping Today vind je alle belangrijke spelers en kun je je kennis vergroten en je netwerk uitbreiden.

Tijdens het event geven meer dan 70 topsprekers uit de sector sessies over uiteenlopende onderwerpen. Van customer journey en opkomende technologieën zoals AI en voice, tot aan het optimaliseren van je webshop.

Met Shopping Today word je klaargestoomd voor de digitale toekomst.

 

Presentatie Gadero en Pay: Hoe Gadero met een composable platform de weg vrijmaakt voor groei

Bezoek 70 key notes, waaronder een presentatie van Gadero met Jasper Dijkstra en Pay.’s eigen Jelle Sprangers.

Ontdek hoe Gadero, in nauwe samenwerking met Pay, rb2 en CommerceTools, buitengewone groei heeft gerealiseerd dankzij de implementatie van een geavanceerd composable e-commerce platform. Laat je inspireren door de deskundige inzichten van brancheleiders terwijl zij de strategische bijdragen en innovatieve oplossingen onthullen die de transformatie van Gadero hebben aangestuurd. Ontdek hoe deze samenwerking hun online aanwezigheid revolutionair heeft veranderd, een optimale klantbeleving heeft mogelijk gemaakt en snelle internationale expansie heeft bevorderd.

 

shopping_today_gadero

Ook Jeroen van Meel van rb2 en Dirk Brand van Commercetools zullen tijdens de presentatie aanwezig zijn om toelichting te geven op dit proces en vragen vanuit het publiek te beantwoorden.

 

Verse koffie en overheerlijke cocktails

Bij de barista’s op onze stand haal je verse koffie, en ontdek je hoe Pay.’s alles in één betaaloplossing je online en in-store betalingen tot een hoger niveau tilt. Hogere conversie, meer orders en meer omzet. Want dat wil je als e-commerce ondernemer. Maak dus alvast een afspraak met ons team via sales@pay.nl.

 

LOYYO_mailing_beeld3

Na 15.00 uur maakt de koffie plaats voor cocktails. Wie onze stand op de Webwinkel Vakdagen heeft bezocht, weet dat deze erg lekker zijn! Onder het genot van een drankje kan er nagepraat worden over de interessante presentaties en kunnen er nieuwe inzichten met elkaar gedeeld worden.

Zien we je daar? Regel nog snel je kaartje voor Shopping Today 2023.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
cta-checkmark-icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
cta-checkmark-icon

Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.

cta-checkmark-icon Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages