Zoeken
Sluiten
28 augustus 2018

Pay. verlaagt tarieven Paysafecard

Pay. verlaagt tarieven Paysafecard

Als prijsvechter streeft Pay.nl ernaar altijd de scherpste tarieven te bieden. Daarom starten we weer met een prijsverlaging van een populair betaalmiddel. Dit keer voor de prepaid online betaalkaart: de Paysafecard. Vanaf vandaag bieden wij deze betaalmethode aan met een nieuwe tarifering. Dit is onze derde prijsverlaging in een periode van driekwart jaar. In oktober 2013 introduceerden we ook al een goedkope oplossing voor Bancontact / Mister Cash en in mei 2013 deden we dit voor het populaire iDEAL.

 

Nieuwe Paysafecard tarieven

Voor het gebruik van de Paysafecard betaalmethode, betaalt u naast de vaste transactiekosten een percentage over het totale orderbedrag. Dit percentage verlagen we in alle online betaalpakketten. Paysafecard is al beschikbaar vanaf het gratis Pioneer pakket. U betaalde in dit pakket naast het transactietarief een percentage van 14 %. Per vandaag is dit verlaagd naar 12,50 %. 

 

Ook een website met Paysafecard?

Wilt u de betaalmethode van Paysafecard aan uw website toevoegen? Met Pay.nl regelt u het snel en eenvoudig. Daarnaast bieden wij u de laagste tarieven, in ieder pakket! Registreer u gratis en ga direct van start >

 

Wat is Paysafecard?

De Paysafecard is het meest populaire prepaid betaalmiddel van Europa. De kaarten zijn in 33 landen bij totaal 450.000 verkooppunten verkrijgbaar. Denk hierbij aan de supermarkt, het postkantoor maar ook de benzinepomp. Met contant geld kan de Paysafecard worden gekocht. Dus gegevens als een rekening- of creditcardnummer hoeft de consument dus niet te geven. Via de App of de website van Paysafecard kunnen consumenten verkooppunten in de buurt opzoeken.

De Paysafecard is verkrijgbaar in de bedragen 10, 25, 50 en 100 Euro. De kaart (of bon) bevat een 16-cijfere pincode. Met die code kan de consument met één druk op de knop online betalen, zonder persoonlijke of bankgegevens. Daarom wordt de Paysafecard ook wel gezien als een ‘anonieme’ betaaloptie. Het betaalde bedrag wordt direct met het tegoed van op de kaart verrekend. Is de consument vergeten hoeveel er nog op de kaart staat? Dan kan hij dit op ieder moment online opvragen via de website of de App van Paysafecard.

Regelmatige gebruikers van dit anonieme betaalmiddel kunnen ook betalen via een persoonlijk account. Een betaling wordt dan verricht door in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Met een persoonlijk account kan het tegoed ook via de website of de App worden opgewaardeerd. Check de app >

Betalen via de Paysafecard is laagdrempelig, anoniem en zo geregeld. Daarom is deze betaalmethode erg populair op websites in de categorieën muziek, games, film & entertainment, sociale media en gemeenschappen.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages