Features

Financiële inzichten voor de beste prestaties.

Realtime inzicht in alle online en in-store transacties met uitgebreide filter- en zoekmogelijkheden. Zo heb je altijd zicht op je klanten, de omzet en de retouren - en weet je precies hoe je onderneming ervoor staat. 

mockup-dashboard met ruimten
Financiële rapportages zijn onmisbaar in het beoordelen van de prestaties van je onderneming. Zo krijg je inzicht in het koop- en betaalgedrag van je klanten. Ontdek nieuwe doelgroepen. En creëer kansen voor je onderneming.

Pay.'s rapportages van online en in-store transacties geven 24/7 inzicht in betalingen op alle verkoopkanalen. Zo zoek je eenvoudig de betaalstatus van individuele orders op. Of bekijk je de algemene verkoopprestaties. Pay. verzorgt realtime management rapportages per webshop, per betaalmethode, per periode en nog veel meer. Gebruik uitgebreide filters toe zodat je de juiste gegevens bij de hand hebt om je businessmodel te optimaliseren.

 

PAY.-dashboard

Inzichten en rapportages

Heldere rapportages, simpele boekhoud-koppelingen.

Pay.'s overzichten geven je 24/7 realtime toegang tot je facturen, uitbetalingen en je actuele saldo. Exporteer alles snel en eenvoudig naar een PDF of CSV bestand. Of gebruik simpelweg een van onze  boekhoudkoppelingen, en exporteer rapportages rechtstreeks naar je accounting software. Efficiënter wordt het niet. 

Daadwerkelijk conversie rapportage.

Is een afgebroken betaling alsnog afgemaakt met een andere betaalmethode? Of is een betaling afgebroken omdat je klant nog een product aan de winkelmand heeft toegevoegd? Pay.'s financiële inzichten geven je antwoorden op al je vragen. 

Met Pay. is alles inzichtelijk: 

  • Meet daadwerkelijke conversies.
  • Krijg inzicht in het betaalgedrag van je klanten op al je verkoopkanalen. 
  • Bekijk betaalmethoden per doelgroep. 
Smartphone app

Inzicht met de Pay. app.

Met de Pay. app voor iOS en Android heb je op ieder moment en vanaf elke locatie inzicht in het betaalverkeer van je webshop of winkel.

De Pay. app geeft inzicht in iedere betaling, overzichtelijke rapportages en geeft je de gelegenheid betaallinks & QR codes te maken en direct te versturen vanuit de app.

PAY. Sfeerfotografie0388
Bescherm je klanten en onderneming tegen fraude en chargebacks met VERIFY, onze in-house ontwikkelde anti-fraude software. 

Ontvang realtime verificatierapportages van alle betalingen, online en in-store. Dankzij VERIFY staan per sector en land van activiteit vooropgezette risicoprofielen klaar in het Pay. platform. Zo ontdek je eenvoudig (potentiële) frauduleuze transacties, en kun je op tijd in actie komen. 

Heb je vragen over de instellingen of de werking van deze feature? Het Pay. team staat altijd voor je klaar. 

Meer features van Pay.

icon 2

Recurring payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de recurring payments feature van Pay.
Lees meer
icon 3

Inzicht met de Pay. app

Je hebt op ieder moment en vanaf elke locatie inzicht in het online betaalverkeer van je webshops of websites via de gratis Pay. app.
Lees meer
icon 4

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.
Lees meer
icon-24

Pay by link

Genereer betaalverzoeken en stuur ze naar je klant, direct vanuit Pay. admin panel. Zo kunnen klanten zelf een betaalmethode kiezen.
Bekijk meer

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages