24 mei 2023

Pay. en CCV Shop: samen een schat aan ervaring in e-commerce en betalen

Pay. en CCV Shop: samen een schat aan ervaring in e-commerce en betalen

In een wereld waar innovatie, efficiëntie en schaalbaarheid belangrijk zijn voor succesvolle e-commerce, komt een bijzonder partnerschap tot stand tussen CCV Shop en Pay. Samen bieden ze merchants de oplossingen die nodig zijn om te groeien in een dynamische, digitale omgeving. Benieuwd hoe webshops zoals Fietsunie dankzij Pay. en CCV Shop nieuwe hoogten bereiken? Lees dan verder!

 

Samen een schat aan ervaring in e-commerce en betalen.

CCV Shop, het toonaangevende e-commerceplatform, streeft ernaar om webshops een gebruiksvriendelijke en complete oplossing te bieden. Pay. heeft als doel om merchants te voorzien van betrouwbare en innovatieve betalingsoplossingen. Samen brengen ze een schat aan ervaring en expertise in de e-commerce- en betalingssector.

 

Twee Twentse bedrijven laten webshops groeien en bloeien.

De samenwerking tussen CCV Shop en Pay, beide Twentste bedrijven, heeft verschillende voordelen voor webshops. Ten eerste kunnen webshops makkelijk meer dan 50+ internationale en lokale betaalmethoden aanbieden aan hun klanten door de samenwerking . Dit helpt hen een breder publiek te bereiken en meer omzet te genereren. "Samen brengen we alle mogelijkheden om succesvol online te ondernemen voor onze klanten binnen handbereik. Zo ontgrendelen we het volledige potentieel van de webshops van onze klanten, waardoor ze nog succesvoller kunnen worden", zegt Jasper Abbink, partner manager bij  CCV Shop.

 

CCV lifestyle 2022 payment situation - customers_LR

Daarnaast is het integreren van Pay.'s betalingsgateway met CCV Shop eenvoudig. "Onze betalingsgateway is ontworpen om naadloos samen te werken met CCV Shop, zodat webshops eenvoudig en snel betalingen kunnen accepteren. Bestellen en betalen lopen naadloos in elkaar over," zegt Bas Vaanholt, Head of Partnermanagement bij Pay.

De samenwerking zorgt ook voor betere veiligheid en fraudepreventie dankzij Pay.'s geavanceerde beveiliging, zoals tokenisatie en 3D Secure, welke worden geïntegreerd in het CCV Shop-platform. "Door deze geavanceerde beveiligingstechnieken toe te passen, kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun transacties veilig en beschermd zijn," zegt Jasper Abbink, partner manager bij CCV Shop.

Tot slot profiteren merchants van uitstekende klantenservice en technische ondersteuning door de gezamenlijke expertise van CCV Shop en Pay. Ze kunnen rekenen op 24/7 hulp om problemen snel en efficiënt op te lossen. “Door de korte lijnen kunnen we klanten snel en effectief helpen met ondernemen”, zegt Bas Vaanholt van Pay.

 

Voordelen van de Pay. en CCV Shop samenwerking:

  • Meer dan 50+ nationale en internationale betaalmethoden om een breder publiek te bereiken.
  • Eenvoudige integratie via Pay.'s betalingsgateway.

  • Beveiligingsmaatregelen van Pay, zoals tokenisatie en 3D Secure, worden geïntegreerd in het CCV Shop-platform.

  • Geniet van de gecombineerde expertise van CCV Shop en Pay. om je webshop optimaal te laten presteren en eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

logo groot 12-2-2020 (1)

Klantcase: zo geniet Fietsunie van de voordelen van de CCV Shop en Pay. samenwerking.

Samen bedienen CCV Shop en Pay. een breed scala aan klanten. En één van die klanten is Fietsunie, de grootste E-bike specialist van Nederland. Dankzij de samenwerking tussen CCV Shop en Pay. verwerkt Fietsunie de betalingen nu via Pay. En dat heeft Fietsunie aanzienlijk geholpen, volgens Roy Hijlkema, E-commerce Marketeer bij Fietsunie. "Pay heeft ons scala aan betaalservices uitgebreid, waardoor we onze klanten meer opties en flexibiliteit kunnen bieden bij het afrekenen."

Fietsunie-09-lr

Roy deelt dat de integratie van Pay. in hun webshop de kasstroom inzichtelijker maakte plus het verificatieproces en terugbetalingen vereenvoudigde. "Het is nu transparanter voor collega's, wat leidt tot efficiëntere werkprocessen." Pay. heeft ook bijgedragen aan kostenbesparingen. "De tarieven van Pay. zijn gunstiger dan die van onze vorige provider. Bovendien is het systeem sneller en overzichtelijker, wat ons efficiënter heeft gemaakt," zegt Roy.

image00001

Tot slot heeft Pay. Fietsunie geholpen concurrerend te blijven. "Ons aanbod aan betalingsservices is nu zelfs beter dan dat van onze concurrenten. Dit, samen met lagere transactiekosten en hogere verwerkingssnelheid, heeft onze marktpositie versterkt", concludeert Roy.

 

Benieuwd?

Neem contact op met CCV Shop en Pay. voor meer informatie over hoe je je betalingsverwerking en e-commerce-ervaring kunt verbeteren. 

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages