03 april 2020

Pay. is uitgeroepen tot beste Payment Service Provider van 2020!

Pay. is uitgeroepen tot beste Payment Service Provider van 2020!

Met trots delen wij mee dat Pay. in de Emerce top 100 is uitgeroepen tot de beste Payment Service Provider van Nederland. Deze mooie onderscheiding hebben wij te danken aan beslissers die werkzaam zijn op het gebied van online marketing, ICT en e-business.

 

Trots op deze prestatie

Graag komt onze CEO Marc Dumortier nog even terug op zijn woorden van vorig jaar, toen Pay. deze toppositie in de Emerce top 100 ook al in ontvangst mocht nemen: ‘‘Zoals we vorig jaar hebben beloofd, hebben wij ook dit jaar de lat weer hoog gelegd voor onszelf. En met succes! Wij voelen ons bij Pay. enorm vereerd om wederom de erkenning te mogen krijgen van al onze klanten en partners met het behalen van deze prachtige score. Het is voor ons een bevestiging dat de persoonlijke benadering en de kwaliteit in techniek en service door onze klanten en partners worden gewaardeerd.’’

 

Klanten & partners van Pay, dank jullie wel!

Vol trots spreekt Marc zijn dankbetuiging uit richting klanten en partners:

“Wij zijn heel blij bij Pay. met deze erkenning. Wij beseffen heel goed dat we zo'n prijs moeten verdienen, elke dag opnieuw. We willen graag onze klanten, partners, businessrelaties en betaalmethoden bedanken voor hun vertrouwen. Deze prestatie hadden wij niet zonder jullie kunnen realiseren.”

Tevens spreekt Marc het commitment uit dat Pay. ook in de volgende jaren deze kracht en innovatie voort zal zetten.

 

 

Bekroning op ons werk

In 2017, 2019 en nu ook in 2020 is Pay. uitgeroepen tot beste Payment Service Provider van Nederland. Olaf Kok, COO & Founder van Pay. vertelt hoe dit voor hem voelt: “Het voelt als een bekroning op ons werk. Bij Pay. geloven we in een combinatie van de meest innovatieve techniek, een optimale customer service én een enorme drive om steeds weer vooruit te gaan en beter te worden. Neemt een klant Pay, dan krijgt hij bijna een inhouse specialist. Wij willen het beste voor de merchant. Daarom zijn we ontzettend eigenwijs en gaan voor onze merchants door het vuur. Onze innovatieve en conversie-verhogende betaaloplossingen brengen (web)winkels naar een hoger niveau. Pay. denkt mee, maar groeit ook mee met je bedrijf.”

Prijzen-Emerce100

De beste service en betaaloplossingen

Het grootste geheim van Pay. is dat we niet alles willen en hoeven. “De nuchtere tukker in mij ziet de cijfers en die zeggen dat alles werkt. Vanuit die rust maak je goede beslissingen”, geeft Olaf aan.

Pay. streeft daarbij nog altijd de doelstelling na die sinds 2012 al staat: als betrouwbare en innovatieve Payment Service Provider een zo hoogwaardig mogelijke service en de beste betaaloplossingen aan merchants en partners bieden.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages