Zoeken
Sluiten
21 april 2023

Aangepaste openingstijden in april en mei

Aangepaste openingstijden in april en mei

Koningsdag:
Op donderdag 27 april is het Koningsdag en heeft zo'n beetje heel Nederland een vrije dag. Het betalingsverkeer gaat echter gewoon door. Onze clearings zullen daarom donderdagochtend gewoon plaatsvinden. Al onze medewerkers zijn vrij en Pay. is die dag ook gesloten. Onze 24-uurs storingsdienst is in spoedgevallen uiteraard bereikbaar.

De Dag van de Arbeid:
Op maandag 1 mei - De Dag van de Arbeid - vinden er geen uitbetalingen plaats. Op deze dag kan je wel betalingen ontvangen. Op dinsdag 2 mei worden betalingen weer uitbetaald. Pay. is op maandag gewoon geopend en gedurende normale tijden bereikbaar.

Bevrijdingsdag:
Op vrijdag 5 mei is het Bevrijdingsdag. Op deze dag gaat het betalingsverkeer gewoon door.
Ook clearings zullen blijven plaatsvinden. Pay. is op deze dag geopend en gedurende normale tijden bereikbaar.

Hemelvaartsdag:
In verband met Hemelvaartsdag is Pay. op donderdag 18 mei gesloten. Wel is er betalingsverkeer mogelijk en worden clearings gewoon uitbetaald. Onze klantenservice is op die dag gesloten en onze 24-uurs storingsdienst is in spoedgevallen bereikbaar. Ook zijn op deze dag al onze medewerkers vrij en onze kantoren in Enschede, Spijkenisse en Amsterdam gesloten.

Pinksteren:
Maandag 29 mei is het Tweede Pinksterdag. Op deze dag is Pay. gesloten. Wel is er gewoon elektronisch betalingsverkeer mogelijk en vinden er clearings plaats. Bij storingen kan je gebruik maken van onze 24-uurs storingsdienst.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages