Nieuws

Nieuwe achteraf betaalmethode Klarna vanaf nu beschikbaar

Klarna Achteraf betalen

Vanaf vandaag is Klarna als achteraf betaalmethode beschikbaar voor uw Nederlandse, Duitse en Oostenrijkse klanten.

Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht met het idee om betalen te vereenvoudigen. Dit doet Klarna door consumenten aankopen eerst te laten ontvangen voor ze deze afrekenen. Tegelijkertijd neemt men de potentiële krediet- en frauderisico's van de webwinkelier over. Op dit moment is Klarna één van de snelst groeiende bedrijven in Europa. De Klarna Group is actief op 18 markten waar men samen werkt met ruim 65.000 webwinkels.

image
image

Achteraf betalen binnen 14 dagen

Klarna biedt veilig en eenvoudig achteraf betalen aan per factuur. De klant kan ervoor kiezen om binnen 14 dagen te betalen (zonder vergoeding). Met de achteraf betaalmethode van Klarna:

  • Verhoogt u uw conversie.
  • Kunnen uw klanten eenvoudig en veilig afrekenen in uw webwinkel.
  • Kan uw klant zonder het gebruik van zijn bankgegevens en kaartlezer afrekenen in uw webshop.

Capturing

Wanneer uw klant voor deze betaalmethode kiest, wordt er in een split-second een creditcheck gedaan om te bepalen of deze consument achteraf mag betalen. Indien deze check succesvol verlopen is, krijgt u direct het signaal dat het bedrag geautoriseerd is. Op dat moment kunt u de bestelling verzenden. Zodra de bestelling verzonden is, kan de autorisatie (gedeeltelijk) omgezet worden naar een "capture".

Dit proces geschiedt:

  • Via de API Transaction::Capture
  • Via het Admin panel in het Transacties / Autorisaties tabblad
  • Automatisch via de plugin zodra de order van "Processing" naar "Complete" wordt gezet.
  • Automatisch na 2 dagen.

Meer weten?

Ook gebruikmaken van Klarna achteraf betalen via Pay.nl? Of meer weten over een van de vele andere betaalmethoden of features van Pay.nl? Neem contact op met onze salesafdeling via 088 - 88 666 66.

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.