Waarom past Pay. goed bij sportlocaties?

Duik in gemak met Pay. In de actieve wereld van zwembaden en sportscholen is een soepele betalingservaring net zo belangrijk als de sport zelf. Pay. biedt betrouwbare en veelzijdige betaaloplossingen.

Swim
sportschool

De ideale betaalpartner voor sportfaciliteiten

Haal een betaalpartner in huis die de specifieke uitdagingen van sportaccommodaties door en door kent. Ons platform is perfect uitgerust om hoge bezoekersaantallen tijdens piekperioden zoals de feestdagen en sportevenementen moeiteloos te verwerken. Vertrouw op Pay voor een vlotte en effectieve betalingsafhandeling die uw beheer van leden en bezoekers optimaliseert.

  • Optimaal beheer van piekmomenten
  • Vereenvoudiging van online en onsite transacties
  • Snel, veilig en real-time inzicht in betalingen

Waarom Pay.

Van start tot finish; eenvoudig betalen faciliteren

Waarom kies je voor Pay.?

Ontdek Pay.
Maximaliseer online vrijheid

Ervaar ultieme flexibiliteit en vrijheid in je webshop. Sluit aan op bestaande voorraad- en orderbeheersystemen.

Bliksemsnelle online transacties

Versnel het afrekenproces en verbeter de klanttevredenheid met onze geavanceerde betaaloplossingen.

Flexibele betalingsmogelijkheden

Bied je klanten de vrijheid om te betalen hoe zij willen. Onze veelzijdige betaalplatform ondersteunt alle gangbare betaalmethodes

Altijd beschikbare ondersteuning

Ons ondersteuningsteam staat 24/7 klaar om al je vragen te beantwoorden. Met onze hulp kun je je concentreren op het leveren van een uitzonderlijke service.

Maak elke betaling gastvrij*

Met de flexibele en betrouwbare betaaloplossingen van Pay transformeert u elke transactie in een moeiteloze en aangename ervaring voor uw klanten. Bied hen de vrijheid om te betalen hoe en wanneer ze willen, direct vanaf hun scherm — of ze nu een lidmaatschap verlengen, een klasse boeken, of apparatuur huren. Een gastvrije ervaring in uw sportfaciliteit begint al bij de eerste interactie. Zorg ervoor dat uw klanten zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen bij elke stap van het proces, van de eerste klik tot het afronden van de transactie.
Zwemmen

Gemak is topsport

Ontdek het gemak van efficiënte naadloze betalingen 

Zwembaden

Elke dag beter worden

Verrijk elk bezoek met een prettige betaalervaring

Ontdek hoe onze geavanceerde betaaloplossingen niet alleen uw klantenservice verbeteren, maar ook elke interactie met uw klanten verrijken. Binnen de muren van uw sportaccommodatie zorgen we ervoor dat elke transactie vlot en gastvrij verloopt. 
 
  • Speciaal ontworpen om piekperioden moeiteloos te beheren
  • Flexibiliteit en inzicht in één oplossing
  • Bevordert een gastvrije omgeving met elke klik

Blogs

De laatste inzichten en trends

Snel bestellen, de eerste nieuwe Feature van iDEAL2.0

8 mei 2024

Snel bestellen, de eerste nieuwe Feature van iDEAL2.0

Nu iDEAL 2.0 langzaam haar intrede doet, komen de eerste echte features beschikbaar...

Certificatie voor “het nieuwe iDEAL” afgerond

8 mrt 2024

Certificatie voor “het nieuwe iDEAL” afgerond

Na een flinke vertraging is het project iDEAL 2.0, of zoals iDEAL het noemt: "Het n...

N26: Nu ook beschikbaar via iDEAL

27 jul 2023

N26: Nu ook beschikbaar via iDEAL

N26, de innovatieve Duitse neobank, stapt in de voetsporen van Bunq en Revolut en b...

Het nieuwe iDEAL: nieuwe features, maar ook hogere kosten

15 apr 2023

Het nieuwe iDEAL: nieuwe features, maar ook hogere kosten

Met de ingebruikname van Visa Debit en Debit Mastercard per juli 2023 is het voor c...

Nieuw! De iDEAL-betaalpagina

3 okt 2022

Nieuw! De iDEAL-betaalpagina

Met de uitbreiding van iDEAL komt er ook een nieuwe iDEAL-betaalpagina voor het kie...

FAQ

Veelgestelde vragen

Nog meer vragen?

Neem contact op

Hoe kan Pay ondersteunen tijdens piekperiodes?

Pay is speciaal ontworpen om de unieke uitdagingen van piekverkoopperioden in sportaccommodaties aan te pakken, zoals de start van het seizoen, open dagen, of speciale gezondheids- en fitnesspromoties. Ons systeem is geoptimaliseerd om een grote toestroom van klanten zowel online als op locatie snel en efficiënt te verwerken. Met Pay verloopt elke transactie vlot en zonder onderbrekingen, zelfs tijdens uw drukste dagen. Dit stelt u in staat om zich volledig te richten op wat echt belangrijk is: het bieden van een naadloze ervaring aan uw leden en bezoekers, zonder vertragingen of technische problemen.

Kan Pay integreren met mijn huidige sport facility systemen?

Pay is speciaal ontworpen om perfect te integreren met de diverse beheersystemen gebruikt in sportaccommodaties. Of het nu gaat om systemen voor lidmaatschapsbeheer, boekingen, klantrelatiebeheer (CRM) of voorraadbeheer van sportartikelen, Pay zorgt voor een vlotte en consistente gebruikerservaring. Onze betaaloplossing is bijzonder flexibel en kan gemakkelijk worden aangepast om harmonieus samen te werken met uw bestaande technologische infrastructuur. Dit resulteert in een gestroomlijnde operationele workflow, waardoor uw sportfaciliteit efficiënter en responsiever wordt in de afhandeling van zowel dagelijkse als sporadische klanttransacties.

Welke soorten betalingen ondersteunt Pay.?

Pay ondersteunt een uitgebreid assortiment van betaalmethoden, specifiek afgestemd op de dynamische wereld van sportfaciliteiten. Of uw klanten nu willen betalen met creditcards, debetkaarten, mobiele betalingen via apps zoals Apple Pay en Google Pay, of directe online transacties via e-wallets en bankoverschrijvingen, Pay maakt het mogelijk. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat elke klant de betaalmethode kan kiezen die zij prefereren, wat bijdraagt aan een vlottere afhandeling van het bezoek en verhoogt de klanttevredenheid.

Hoe beschermt Pay. de privacy gegevens van mijn klanten?

Pay zet zich in voor de bescherming van de privacy van uw klanten door gebruik te maken van geavanceerde beveiligingstechnieken die zowel de persoonlijke als financiële gegevens veilig stellen. We begrijpen het belang van vertrouwen in de e-commerce sector en handhaven daarom de strengste beveiligingsmaatregelen. Ons systeem is ontworpen om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) en andere relevante privacywetten, waardoor uw online winkel altijd in overeenstemming is met de laatste regelgeving. Met Pay kunt u erop vertrouwen dat elke transactie niet alleen soepel, maar ook veilig verloopt.
Achter iedere betaling pay-logo