Nieuws

Black Friday wordt Pink Friday met Payconiq & PAY.

Black Friday wordt Pink Friday met
Payconiq & PAY!
Datum: 10 november 2021

Dit jaar verandert Black Friday in #PinkFriday! Met de shopping feestdagen voor de deur heeft Payconiq in België een tijdelijke actie in het leven geroepen i.s.m. PAY. die impact maakt.

Contactloos betalen via een QR-code is dankzij de coronacrisis het nieuwe normaal geworden. Om merchants tegemoet te komen, moedigt Payconiq haar klanten aan om aankopen contactloos te betalen via de Payconiq by Bancontact app. Daarom zijn op vrijdag 26 november 2021 tijdelijk alle Payconiq-transacties (online en in de winkel) gratis voor Belgische Payconiq merchants en Belgische merchants die Payconiq aanbieden via PAY. Bovendien gaat er per transactie 5 cent naar Think Pink, een organisatie die strijdt tegen borstkanker.

Steun op 26 november 2021 Think Pink met Payconiq in België en biedt tijdelijk gratis Payconiq transacties aan in jouw webshop en fysieke winkel.

Pink-Friday_Payconiq_image01.jpg

Voorwaarden

  • De actie geldt op vrijdag 26 november 2021 en is enkel voor Belgische merchants die gebruik maken van Payconiq voor Belgische transacties.
  • Zorg ervoor dat je duidelijk in jouw (web)shop maakt dat jouw Belgische klanten kunnen betalen met Payconiq.

Meer informatie over deze actie? Neem contact op met PAY.be via sales@pay.be of telefonisch via +32 (0)9 394 1 394.

Logo_Payconiq-Bancontact.png

Over Payconiq

Mobiel betalen is de nieuwe standaardoplossing voor betalingen in winkels, webshops of op evenementen. Payconiq is dé mobiele omnichannel oplossing die deze betalingen mogelijk maakt. Mobiel betalen via Payconiq is gemakkelijk: jouw klant scant een QR-code met zijn Payconiq by Bancontact app met behulp van een iOS of Android smartphone. De betalingen lopen rechtstreeks via de Payconiq by Bancontact app die is gekoppeld aan de bankrekening van jouw klant.

Voor wie is Payconiq?

Webshops
Laat je klanten gemakkelijk betalen in jouw webshop door ook online Payconiq aan te bieden. Jouw klant voegt zijn gewilde items aan de winkelmand, kiest voor Payconiq als betalamethode, scant de Payconiq QR-code en bevestigt de online betaling met een unieke pincode of vingerafdruk.

Winkels en horecazaken
Verkoop en bezorg je maaltijden online of draag je bij aan een creatief ondernemersinitiatief? De contactloze online QR-betaalmethode van Payconiq neemt al jouw zorgen weg en helpt je tegelijkertijd om het dienstenaanbod te vergroten.

Meer weten over onze betaaloplossingen?

Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@pay.be of telefonisch via +32 (0)9 394 1 394 en één van onze specialisten helpt je graag verder.

Laatste nieuws over PAY.

PAY. is nu ook acquirer processor voor Visa en MasterCard
Lees meer
Jorg van der Heijden nieuwe Senior Vice President Sales & Marketing van PAY.
Lees meer
PAY. is 7 oktober bij 'What’s going on in Retailing?!'
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.