Nieuws

Nieuw: Pay.nl betaalmodule via Magento Connect

Nieuw: Pay.nl betaalmodule via Magento Connect

Heeft u een webshop in Magento en wilt u alle populaire betaalmethoden aan uw betaalpagina toevoegen? Dat kan nu heel eenvoudig en rechtstreeks via Magento Connect. U hoeft geen losse plugin te downloaden en te installeren, maar regelt het compleet via de backoffice van uw webshop en het Administratie Paneel van Pay.nl.

image

In één klik uw Pay.nl betaalmodule up-to-date

Eén van de voordelen van de Pay.nl koppeling via Magento Connect, is dat u met één druk op de knop de betaalmodule kunt updaten. U krijgt een seintje vanuit de backoffice van uw webshop, zodra er een nieuwere versie van onze koppeling beschikbaar is. U hoeft dan alleen nog maar op ‘updaten’ te klikken en uw Pay.nl betaalmodule is weer up-to-date. Het downloaden en installeren van een plugin is hierdoor volledig overbodig geworden.

Extra toeslag berekenen

Naast de nieuwe manier van installeren, kunt u met de vernieuwde Pay.nl betaalmodule via Magento connect een extra toeslag berekenen voor het gebruik van de betaaloptie. U heeft hierbij de keuze uit een vast bedrag of een percentage. U kunt de toeslag zelf invoeren via de backoffice van uw webshop, bij de betaalmodule.

Direct installeren

Heeft u al een account bij Pay.nl? Dan kunt u direct aan de slag met deze nieuwe koppeling voor iDEAL, Afterpay, Bancontact / Mister Cash en al onze andere betaalmethoden. Installeer of update de Pay.nl betaalmodule > Heeft u nog geen aansluiting bij Pay.nl? Maak deze dan direct aan >

Gerelateerd nieuws

Officiële release Pay.nl Magento 2 plugin
Lees verder
Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.