Nieuws

Nieuwe betaalmethode MyBank toegevoegd

Nieuwe betaalmethode MyBank toegevoegd

MyBank, ontwikkeld door EBA-clearing is door PAY. opgenomen in haar aanbod van betaaloplossing. Klanten van 149 banken uit Luxemburg, Italie en Frankrijk kunnen betalen via 'hun eigen' internetbankieren omgeving. Banken uit andere landen zullen waarschijnlijk snel volgen.

image

MyBank: De iDEAL van Europa

Elk land heeft haar eigen vorm van 'internetbetalingen', zo liep Nederland voorop met iDEAL, betalen onze oosterburen met GiroPay en voor inwoners van Belgie is Bancontact een veelgebruikte betaaloptie.

Elk land heeft zo een eigen ‘brand’ waaronder online SEPA betalingen worden aangeboden. MyBank wil hier een einde aan maken, zij sluit overeenkomsten met elke individuele bank en biedt in een PAN Europees systeem de betaaldiensten aan.

MyBank activeren

MyBank is eenvoudig te activeren. Daarvoor gaat u naar diensten in het beheren menu en klikt u op "wijzigen". Voeg MyBank als betaaloptie toe en wij doen de rest. Binnen 1 minuut is MyBank te gebruiken in uw webshop.

Het is mogelijk dat uw een update van uw plugin moet voltooien, of opnieuw de betaalopties moet inladen in uw techniek. Hulp nodig? Klik op: Chat in het administratie paneel of bel de Support lijn op 088-88 666 22.

Gerelateerd nieuws

17 nieuwe Europese banken beschikbaar via MyBank
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.