Nieuws

Voorkom uitlevering zonder betaling bij SOFORT

Extra stap in betalingsverwerking SOFORT

Bent u internationaal actief met uw webwinkel en levert u wel eens producten in het buitenland? Dan heeft u SOFORT banking mogelijk al geactiveerd als betaalmethode in uw webshop. Via deze variant op internetbankieren, kunnen consumenten vanuit heel Europa eenvoudig betalen via de bankieromgeving van SOFORT.

Meer informatie over SOFORT

image

SOFORT in uw webshop

Het aanbieden van SOFORT Banking als betaalmethode in uw webshop kent vele voordelen. Dankzij de hoge Europese dekkingsgraad bedient u in een klap klanten uit 13 Europese landen. Daarnaast is de betaalmethode goedgekeurd door het toonaangevende Duitse instituut TÜV. Echter, wat een kanttekening is bij SOFORT, is dat de betaling niet 100% gegarandeerd is. Bij gewilde producten zoals mobiele telefoons, computerapparatuur en tickets met een hoge waarde zien we dat het de laatste tijd wel eens voorkomt dat een betaling tóch niet door ons wordt ontvangen. Veiligheid is dus geboden, en vanzelfsprekend helpt Pay.nl u hierbij!

Innovatie voor extra veiligheid

Omdat Pay.nl vindt dat veiligheid voorop staat bij online betalingen, introduceren we een nieuwe technische innovatie die SOFORT betalingen nog veiliger maakt. Pay.nl biedt u vanaf het Professional pakket de mogelijkheid om het moment van uitleveren te vertragen totdat het bedrag daadwerkelijk is binnengekomen. Op dat moment wordt de bestelling in uw statistieken bijgeschreven en bent u er zeker van dat u de betaling daadwerkelijk op uw zakelijke rekening zult ontvangen.

Interesse?

Gebruikt u SOFORT of wilt u deze betaalmethode gaan aanbieden? Neem contact op met uw accountmanager. Specifiek voor uw product of dienst kunnen wij u adviseren over de optimale instellingen voor het gebruik van SOFORT.

Lees verder op onze SOFORT productpagina verder hoe wij deze extra stap in de betalingsverwerking van SOFORT hebben toegevoegd!

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.