Nieuws

Uitbetalingen en bereikbaarheid op Koningsdag, 1 mei en 5 mei

Tijdens nationale feestdagen kan het betalingsverkeer verschillen. Er zijn feestdagen waarop iedereen in Nederland vrij is, maar het betalingsverkeer gewoon doorgaat. En er zijn ook dagen waarop de gemiddelde Nederlander gewoon op z'n werk zit en het betalingsverkeer compleet stil ligt.

Daarom hebben we voor je een overzicht gemaakt zodat je precies weet waar je aan toe bent wat betreft jouw uitbetalingen:

Koningsdag%20visual-02.png

27 april - Koningsdag

Aanstaande vrijdag 27 april is het Koningsdag, en heeft zo'n beetje heel Nederland een vrije dag. Het betalingsverkeer gaat door. Onze clearings zullen daarom die ochtend gewoon plaatsvinden. Al onze medewerkers zijn die dag vrij en PAY. is die dag ook gesloten. Onze 24-uurs storingsdienst is in spoedgevallen uiteraard gewoon bereikbaar.

1 mei - Dag van de Arbeid

In veel landen is 1 mei een doorbetaalde vrije dag. In Nederland geldt dit in het algemeen niet voor arbeiders, maar wel voor een kleine groep ambtenaren, beurshandelaren én bankpersoneel. Daarom kunnen er op 1 mei geen uitbetalingen worden gedaan. Op deze dag zijn we wel gewoon bereikbaar tot 17.30 uur.

5 mei - Bevrijdingsdag

5 mei 1990 is aangewezen als jaarlijkse nationale feestdag. Het betalingsverkeer gaat op deze dag door; clearingen worden ook gewoon uitbetaald. Dit jaar valt 5 mei in een lustrumjaar. Dit betekent dat Bevrijdingsdag een verplichte vrije dag is voor alle medewerkers van PAY. Onze 24-uurs storingsdienst is in spoedgevallen bereikbaar.

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.