Nieuws

Schrijf je nu in voor de Shopping Awards!

Schrijf je nu in voor de Shopping Awards!

De 20e editie van de Shopping Awards komt steeds dichterbij! Op 25 maart 2021 worden verschillende Shopping Awards en Vakprijzen uitgereikt aan de beste (web)winkelbedrijven.

ShoppingAwards_2021.png

De Shopping Awards zijn categorie gebonden. Bij de uitreiking van de tien verschillende Shopping Awards wordt gekeken naar de integratie van kanalen en de digitale stappen die bedrijven hebben gezet. Daarnaast zijn er ook nog thema gerelateerde Vakprijzen die betrekking hebben op thema’s zoals duurzaamheid, marketplaces, beste starter, logistiek en B2B.

Een leuk feit: PAY. zal als onderdeel van de vakjury Duurzaamheid de Duurzaamheid Award uitreiken! Daarom is PAY. nauw betrokken bij de Shopping Awards. Is jouw bedrijf ook bezig met duurzaamheid en vind je dat jouw bedrijf niet mag ontbreken bij de Shopping Awards? Meld je dan gratis* aan via dit aanmeldformulier en wie weet valt jouw bedrijf wel in de prijzen!

De Shopping Awards zijn ook dit jaar weer vernieuwd en nu nog eerlijker, transparanter en beter dan ooit! Je komt onder de aandacht van een deskundige jury en kan de dialoog met ze aan gaan.

Laat zien dat jij uitblinkt op één van de thema’s. Dit is jouw kans om het te laten zien en je hebt gegarandeerde media aandacht! Bekijk hier alle redenen waarom je absoluut mee moet doen met de Shopping Awards Vakprijzen.

Doe mee en wie weet wordt jouw bedrijf genomineerd en win je één van de Shopping Awards op 25 maart 2021! Inschrijven kan tot 29 januari aanstaande, dus wees er snel bij!

*Bekijk de voorwaarden hier
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.