Nieuws

Pay.nl werkt samen met SprayPay

Pay.nl helpt haar klanten nog beter met het aanbieden van gespreide betalingen

Iedereen kent het wel. Je wasmachine of CV-ketel heeft het begeven en er zijn onvoldoende financiële middelen beschikbaar om dit acute probleem op te lossen. Pay.nl wil haar klanten ook in deze situatie optimaal bedienen en werkt daarom samen met SprayPay.

SprayPay is dé nieuwe betaalmethode op het internet, het geeft je de mogelijkheid om aankopen gespreid te betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wilt besteden. Pay.nl is de eerste PSP in Nederland die gespreid betalen van SprayPay de komende 6 maanden exclusief aanbiedt.

image

Onvoorziene uitgaven nu ook online gedekt

Deze wijze van gespreid betalen wordt binnen de onlinepaymentwereld nog niet vaak toegepast. Waar het in de fysieke wereld vaak de gewoonste zaak van de wereld is om ook gespreid betalen te faciliteren, zie je dat online minder. Daarom is de ontwikkeling van een nieuwe standaard hierin een voor de hand liggende keuze, die Pay.nl samen met SprayPay is opgestart.

Uitgangspunt is het ontlasten van de consument zodra deze te maken heeft met een onvoorziene uitgave, zoals bijvoorbeeld een kapotte wasmachine. Klanten hebben een dergelijk bedrag vaak niet in een keer paraat om te betalen en vinden het daarom prettig om (tegen een minimale vergoeding) gespreid te kunnen betalen. Dit legt minder druk op de directe uitgaven en lost het onvoorziene probleem voor de klant op.

Integratie nieuwe fintech betaalmethode

“Gespreid betalen wordt, binnen het traditionele retailkanaal, al geruime tijd geaccepteerd. Waarom ondersteunen we online ondernemers niet door dit proces te digitaliseren en deze nieuwe vorm van gespreid betalen te integreren binnen de check-out? Dat is efficiënter en wij denken, dat we met Pay.nl de geschikte partner hebben gevonden om slimme nieuwe technieken op een solide manier te integreren. Pay.nl heeft wat ons betreft de juiste drive om nieuwe technieken voor de klant optimaal te laten werken. We zijn blij met deze samenwerking.”, aldus Willem Libourel van SprayPay.

Naadloos betaalproces

Wordt online kopen op krediet nu niet te makkelijk gemaakt? “Het verrichten van een aankoop op krediet maken we hiermee zeker niet makkelijker. In de checkout weten kopers binnen een paar seconden of zij in aanmerking komen voor een krediet, dankzij snelle online iDIN verificatie en een BKR-check.”, aldus Libourel van SprayPay.

Als stelregel geldt dat het aangekochte product een langere gebruiksduur moeten hebben dan het maximale aantal betaaltermijnen van 12 maanden. Van een volwassen markt mag je als consument ook een volwassen manier van betalen verwachten. Met de komst van gespreid betalen bij webshops heeft de samenwerking tussen Pay.nl en SprayPay een duidelijk gat in de digitale betalingsmarkt gevuld. SprayPay is eenvoudig en snel verkrijgbaar via Pay.nl.

image
spraypaylogo.png

SprayPay is een jong fintech bedrijf dat de disruptie van gespreid betalen verder in gang heeft gezet. SprayPay is AFM goedgekeurd en doet de financiering voor online aankopen vanaf € 250,- tot een maximum van € 2.500,- en een maximale looptijd van 12 maanden.

Heeft u vragen over deze nieuwe betaaloptie van Pay.nl, neem dan contact met ons op: +31 (0)88 - 88 666 66

SprayPay website

image

SprayPay activatie

U kunt SprayPay activeren in het Admin Panel, na de activatie is SprayPay direct actief voor uw online checkout.

Plugins en standaard betaalscherm

Maakt u gebruik van ons standaard betaalscherm? Dan is de update automatisch doorgevoerd en hoeft u niets te doen. Hetzelfde geldt voor onze plugins.

API koppeling

Heeft u SprayPay geactiveerd in uw dienst dan haalt u de betaaloptie automatisch op via onze SDK of Transaction API.

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.