Nieuws

Pay.nl verwelkomt nieuwe iDEAL bank: Moneyou

Pay.nl verwelkomt nieuwe iDEAL bank: moneyou

Pay.nl heeft onlangs weer een iDEAL bank toegevoegd namelijk Moneyou. Moneyou is een online financiële dienstverlener, die ernaar streeft duidelijke producten op eenvoudige wijze aan te bieden. Zo kunnen klanten van Moneyou sindskort iDEAL transacties veilig en snel afrekenen via de Moneyou Go app.

Als merchant van Pay.nl reflecteert Moneyou automatisch in de lijst van beschikbare iDEAL banken. Is dit niet het geval dan lost een update van uw webshop extensie (bijvoorbeeld Magento) dit automatisch op.

image

iDEAL in uw webshop?

Wilt u ook eenvoudig iDEAL of een van de vele andere betaalmethoden van Pay.nl toevoegen aan uw webshop? Neem contact op met onze salesafdeling via 088 – 88 666 66, of maak kennis met Pay.nl in het gratis Pioneer Pakket.

Probeer Pay.nl gratis

image

Plugins en Standaard iDEAL scherm

Maakt u gebruik van ons standaard iDEAL scherm? Dan is de update automatisch doorgevoerd en hoeft u niets te doen. Hetzelfde geldt voor onze standaard plugins.

API koppeling

Wanneer u in uw checkout een bankselectie hebt geïntegreerd, bent u als iDEAL-acceptant verplicht alle banken te tonen. Dankzij onze Transaction:getBanks API wordt automatisch het correcte bankenlijstje gegenereerd.

Gerelateerd nieuws

De opkomst van de QR betaling
Lees verder
Pay.nl verwerft Acquirerlicentie iDEAL
Lees verder
Een turbulent weekend voor de Nederlandse banken
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.