Nieuws

PAY. verwelkomt Huis & Tuin Cadeau

PAY. verwelkomt Huis & Tuin Cadeau

Vanaf vandaag is het mogelijk om Huis & Tuin Cadeau als betaaloptie aan te bieden in jouw webshop. Huis & Tuin Cadeau is het leukste cadeau voor iemand die gaat verhuizen, samenwonen of gewoon zijn/haar huis of tuin wil opleuken. Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij ruim 1000 woonwinkels en tuincentra zoals Dille & Kamille, Riverdale, Blokker, Xenos, Eijerkamp, Groenrijk en nog veel meer. Van de nieuwste meubels en meest trendy woonaccessoires tot praktisch klusmateriaal en prachtige planten of bloemen: jouw klant ontdekt het allemaal met de cadeaukaart van Huis & Tuin Cadeau.

image

Hoe werkt het?

  • Saldo en verloopdatum: op de achterkant van de cadeaukaart of op de digitale gift vindt jouw klant zijn unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit de pincode achter een beschermlaagje die jouw klant dient weg te krassen. De kaartcode en pincode kunnen op de website worden ingevoerd. Jouw klant ziet dan direct zijn saldo en de verloopdatum.

  • De cadeaukaart is te gebruiken in een winkel of een webshop naar eigen keuze: jouw klant kan zijn Huis & Tuin Cadeau besteden op het volledige assortiment van alle woonwinkels en tuincentra. Alle acceptanten zijn te vinden op www.huisentuincadeau.com.

  • Betalen met de cadeaukaart: jouw klant kan betalen met de cadeaukaart of de digitale gift. Wanneer jouw klant de digitale variant van Huis & Tuin Cadeau heeft, dient hij deze geprint mee te nemen om te gebruiken als betaalmiddel. Is het door jouw klant gekozen product goedkoper dan het saldo op zijn cadeaukaart? Dan blijft het resterende saldo natuurlijk op de cadeaukaart staan om een andere keer te besteden. Is het saldo op de kaart lager? Dan kan jouw klant het restant bijbetalen.

image

Standaard plugins

PAY. heeft voor haar klanten standaard plugins ontwikkeld voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kan jij zonder de code aan te passen al onze betaalmethoden aan jouw webshop toevoegen en tegelijkertijd heb jij al jouw betaaloplossingen onder één dak. Ook als jij gebruik maakt van een eigen systeem, kan jij gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode kan jij de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan jouw webshop toevoegen.

Activatie Huis & Tuin Cadeau

Via het Admin Panel kan jij Huis & Tuin Cadeau activeren als betaalmethode binnen jouw webshop.

Na de activatie dien je als laatste stap de Huis & Tuin Cadeau overeenkomst te ondertekenen die inmiddels klaar staat in jouw Admin Panel.

Geldstroom via PAY.

Het is niet nodig om een account aan te maken bij Huis & Tuin Cadeau. De Huis & Tuin Cadeau transacties komen namelijk binnen via Stichting PAY. en worden middels een clearing naar jou uitgekeerd.

Laatste nieuws over cadeaukaarten
Een eigen cadeaukaart in jouw huisstijl laten maken? Dat kan met de op maat gemaakte cadeaukaarten van GivaCard!
Lees meer
De Podium Cadeaukaart: de giftcard voor theater en concert
Lees meer
De VVV Giftcard
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.