Nieuws

PAY. is aanwezig tijdens de Velofollies fietsbeurs in de Kortrijk Xpo in België!

Velofollies fietsbeurs 2020

Van 17 t/m 19 januari 2020 is het zover: de Velofollies fietsbeurs in de Kortrijk Xpo gaat van start! Met 40.000 m² aan beursoppervlakte en meer dan 350 exposanten staat Velofollies bekend als dé grootste fietsbeurs in de Benelux.

Tijdens de beurs kan menig fietsliefhebber het grote aanbod aan fietsen testen en bezichtigen: van BMX fietsen tot e-bikes. Er is ook een breed assortiment aan accessoires, fietskleding, fietstrips en fietstips.

Daarnaast worden de nieuwste fietstrends -en collecties besproken met additionele randactiviteiten waaronder praatcafés met (ex-)wielrenners, ploegvoorstellingen en signeersessies. Hiermee biedt Velofollies dé totale fietservaring.

image

PAY. is er ook bij!

PAY. België is er met CycleSoftware ook bij op stand nummer 129! Gezamenlijk maken wij online en offline betalingen een stuk makkelijker, zodat jij je volledig kan focussen op online ondernemen. Óók in de fietsbranche.

Lees en bekijk hier op welke manier PAY. en CycleSoftware hun krachten bundelen.

In het kort:

  • Datum: vrijdag 17 t/m zondag 19 januari 2020

  • Kortrijk Xpo (Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk in België)

  • Standnummer PAY: 129

Laatste nieuws over klanten en beurzen
PAY. & CycleSoftware op bezoek bij Stouwdam
Lees meer
PAY. blikt terug op de Webwinkel Vakdagen 2020
Lees meer
#WWV2020: Meld je aan voor de Webwinkel Vakdagen 2020 in de Jaarbeurs!
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.