Nieuws

PAY. biedt vanaf nu Payconiq aan!

PAY. biedt vanaf nu Payconiq aan!

De wereld van online betalen staat nooit stil: het betalingsverkeer verandert en ontwikkelt zich in een rap tempo. Mobiel betalen wordt de nieuwe standaardoplossing voor betalingen in winkels, webshops of op evenementen. Payconiq is dé mobiele omnichannel oplossing die zulke betalingen faciliteert. Als innovatieve en betrouwbare Payment Service Provider wil PAY. haar klanten graag de mogelijkheid bieden om Payconiq te implementeren in zijn/haar webshop. 

 

Payconiqlogo.png

 

Mobiel betalen via Payconiq is gemakkelijk: je hoeft enkel een QR-code te scannen met een iOS of Android smartphone. De betalingen lopen rechtstreeks via de Payconiq app die reeds is gekoppeld aan de bankrekening. Payconiq is eind 2015 ontstaan en is een gezamenlijk initiatief van ING, SNS, Rabobank, RegioBank, ASN, Belfius, KBC en BNP. Sinds de lancering zijn meer dan 50.000 winkels aangesloten bij deze betaalmethode.

PAY. & Payconiq slaan als omnichannel payment service provider de handen ineen door een QR-code betaalmethode beschikbaar te maken voor ondernemend Nederland."

Hoe werkt Payconiq?

Met Payconiq betaal je gemakkelijk in een webshop of in een fysieke winkel door een QR-code te scannen:

  1. De specifieke QR-code verschijnt op een display of op een pinautomaat;
  2. Jouw klant scant de code met een smartphone. Vervolgens hoeft deze klant alleen het bedrag nog goed te keuren in de Payconiq app d.m.v. een viercijferige code, vingerscan of face-ID. Daarna is de betaling voltooid. Als (web)winkelier zie jij de transactie op je scherm verschijnen. Jouw klant heeft betaald!

Waarom Payconiq?

Mobiel betalen is meer dan alleen een leuke gadget. Het nieuwe systeem van Payconiq betekent gegarandeerd geen extra gedoe: het is een uitbreiding die gemakkelijk te integreren is met bestaande systemen.

Zet Payconiq voor 1 mei aan in je PAY. omgeving en Payconiq betaalt mee aan een leuke marketingcampagne zoals gratis verzendkosten of een korting wanneer je met Payconiq betaalt! Wil je hier meer informatie over? Stuur een mail naar marketing@payconiq.nl.

De voordelen op een rij

  • Eén app om te betalen in winkels en webshops
  • Snel en makkelijk waar je maar wil
  • Werkt met alle kassasystemen
  • Scherp tarief en makkelijke koppeling
  • Vertrouwd, bekend en een groot bereik
  • Snel te integreren met onze kant-en-klare plugins

Bekijk hier de ervaring van onze klant De Online Drogist, die als eerste gezamenlijke klant live is met PAY. & Payconiq!

image

Payconiq integreren in jouw webshop of kassasysteem

Met de betaalmethode Payconiq kan je jouw klanten gemakkelijk met hun mobiel laten betalen in jouw fysieke winkel of online webshop.

Wil je Payconiq als betaalmethode integreren in jouw webshop of kassasysteem? Of heb jij behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze sales specialisten helpt jou graag verder!

Laatste nieuws over Payconiq
OK ondersteunt niet langer (QR) transacties
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.