Nieuws

PAY. biedt vanaf nu Bloemen Cadeau, DE Cadeaukaart en Winkel Cheque aan!

Bloemen Cadeau, DE Cadeaukaart en Winkel Cheque in jouw webshop!

Vanaf vandaag is het mogelijk om Bloemen Cadeau, DE Cadeaukaart en Winkel Cheque als betaaloptie aan te bieden in jouw webshop!

Jaarlijks spenderen consumenten miljoenen euro’s aan cadeaubonnen. Of het nu gaat om een verjaardag, een verhuizing of een kerstcadeau: een cadeaubon is altijd een gewenst geschenk. Het interessante van cadeaubonnen aanbieden, is dat jouw webshop onder de aandacht komt van een doelgroep die jou misschien anders niet had gevonden. En juist daarom kunnen cadeaukaarten jouw conversie een enorme boost geven!

Cadeaukaarten_image01.png

Brand%20icoon_BloemenCadeau.png

Bloemen Cadeau

Een prachtig boeket bloemen of leuke plant voor in huis, wie wil dat niet? Geef ook de klanten in jouw webshop de mogelijkheid om gemakkelijk online én offline bloemen aan te schaffen met Bloemen Cadeau. Deze unieke cadeaukaart kent een breed acceptantennetwerk; jouw klant vindt dus altijd wel een mooi boeketje in de buurt. Bloemen Cadeau is het ideale cadeau voor iedereen die van bloemen houdt!


189.png

DE Cadeaukaart

DE Cadeaukaart is een product van Wonderbox Giftcard B.V. Het aanbieden van deze cadeaukaart is een heuse conversiebooster voor jouw webshop! Jouw klant kan DE Cadeaukaart besteden bij meer dan 5000 (online) winkels zoals Primera, Jumbo, Lidl en ANWB. Daarnaast kunnen jouw klanten de cadeaukaart eenvoudig opwaarderen met een bedrag van minimaal € 5,- tot maximaal € 150,-. Met het aanbieden van deze cadeaukaart in jouw webshop bereik je gegarandeerd een nóg bredere klantengroep!


Brand%20icoon_Winkelcheque.png

Winkel Cheque

De Winkel Cheque is een veelzijdige cadeaubon voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. De cadeaukaart kan in diverse winkelstraat winkels en toonaangevende webshops worden verzilverd. Zo kan de ontvanger o.a. een weekendje weg boeken, de huisinrichting een nieuwe look geven, voeding aanvullen met vitaminen, mooi ondergoed kopen, het huis opfleuren met een bosje bloemen en nog veel meer. Ideaal om aan te bieden in jouw webshop dus!

Heb je behoefte aan meer informatie over één van deze cadeaukaarten?

Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.
Laatste nieuws over cadeaukaarten
PAY. biedt vanaf nu Festivalcadeau aan, dé cadeaukaart voor muziekevenementen en festivals!
Lees meer
Een eigen cadeaukaart in jouw huisstijl laten maken? Dat kan met de op maat gemaakte cadeaukaarten van GivaCard!
Lees meer
PAY. verwelkomt Huis & Tuin Cadeau
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.