Nieuws

PAY. Amsterdam is verhuisd!

PAY. Amsterdam is verhuisd!
Datum: 1 maart 2021

Een volgende stap, een nieuwe locatie: ons kantoor in Amsterdam is verhuisd en bevindt zich voortaan in Diemen!

Afgelopen jaar heeft PAY. een groot aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen en zijn we in een rap tempo gegroeid. En daar kan een beter passend en ruimer kantoor met een goede vergader- en brainstormruimte natuurlijk niet bij ontbreken. Het kantoor in Diemen is namelijk 30% groter dan het oude kantoor!

verhuizing_image01.png
verhuizing_image02.jpg

Het nieuwe kantoor is gevestigd in een prachtig pand op een professionele, dynamische en praktische plek. Daarnaast heeft het kantoor een totaal van 8 parkeerplekken (in plaats van 5) en is de bereikbaarheid per auto erg goed te doen. Dit geldt ook voor het openbaar vervoer; station Diemen-Zuid ligt op 5 minuten loopafstand.

Vanaf vandaag, 1 maart 2021, is ons nieuwe post- en bezoekadres:

Dalsteindreef 141 (op de 3e etage)
1112 XJ in Diemen

Belangrijk

Ons post- en bezoekadres op de Hogehilweg 8, 1101 CC te Amsterdam komt hiermee per direct te vervallen. Wij willen je dan ook vragen om deze wijziging door te voeren in jouw administratie.

Let op: de huidige adressen van onze debiteurenafdeling blijven hetzelfde. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via marketing@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66.

PAY. nieuws

Nu beschikbaar via PAY: iDIN, hét online identificatiemiddel
Lees meer
Ook in deze tijden betaald worden in een handomdraai
Lees meer
Facturen met iDEAL-link worden 9 dagen sneller betaald
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.