Nieuws

Op veler verzoek: OpenCart 2.0 plugin

Nieuwe plugin: OpenCart 2.0

Op 1 oktober is er een nieuwe versie van OpenCart beschikbaar gekomen, OpenCart 2.0. Upgraden naar deze vernieuwde versie heeft behoorlijk wat voeten in aarde, aangezien er zo veel veranderd is in de code dat de meeste extensies hier niet meer compatible zijn.

Dit gold ook voor de Pay.nl plugin. Daarom hebben we, mede door het grote aantal OpenCart 2.0 verzoeken, alles op alles gezet om zo snel mogelijk een nieuwe plugin te ontwikkelen en vanaf nu staat hij online. Downloaden kan via ons admin panel, uploaden dient u via ftp te doen. Meer hierover leest u in de bijbehorende handleiding.

image

Andere extensies

Nog een laatste tip: Voordat u de overstap maakt naar OpenCart 2.0 dient u er zeker van te zijn dat alle plugins en templates geschikt zijn voor gebruik met OpenCart 2.0. Zorg dus voor een goede backup van uw systeem.

 

Zo voorkomt u problemen en weet u zeker dat u uw webshop draaiende houdt. Een ding wit u in ieder geval zeker: ook met onze plugin voor OpenCart 2.0 kunnen uw klanten veilig en snel online betalen zonder gedoe.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe plugin voor OpenCart
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.