Nieuws

Ontvang veilige PAY. betalingen via SitePack

Ontvang veilige PAY. betalingen via SitePack, dé complete hosted alles-in-één oplossing voor jouw online webshop

Eindeloze mogelijkheden creëren om het online ondernemen zo gemakkelijk mogelijk te maken: dat is een doelstelling die zowel PAY. als SitePack nastreven. En nu kan jij gebruikmaken van de diensten van beide partijen dankzij een krachtig partnership. Ben jij er klaar voor om jouw webshop naar een nóg hoger niveau te tillen?

image

Over SitePack

SitePack is de alles-in-één oplossing voor een complete online webshop oplossing, inclusief hosting én domeinnaam. De missie van SitePack is luid en duidelijk: iedere ondernemer kan een eigen webwinkel maken. Met deze behoefte is een platform ontstaan waarmee (startende) ondernemers snel en gemakkelijk een volledig eigen online webshop kunnen maken en optimaliseren. Doordat SitePack de laatste ontwikkelingen op dit gebied nauw volgt, genieten gebruikers van het platform continu van de nieuwste en laatste updates, integraties en modules.

thumbnail_image001.png

De voordelen op een rij

 • Hosted alles-in-één oplossing: SitePack is een compleet pakket waarbij jouw online webshop hosting en domeinnaam al zijn inbegrepen in het maandabonnement.
 • Vast maandbedrag & geen opstartkosten: klanten van SitePack komen nooit voor onverwachte kosten te staan. Er wordt altijd een vast maandbedrag gehanteerd en je kan gemakkelijk maandelijks opzetten. Daarnaast zijn er geen opstartkosten!
 • Goede beveiliging: iedere webshop wordt automatisch en gratis van een SSL certificaat voorzien.
 • Doe-het-zelf: maak je eigen responsive online webshop. Technische kennis is niet vereist, binnen enkele minuten is jouw webshop online!
 • Sterke branding: SitePack biedt diverse thema’s aan die het uiterlijk van jouw webshop kunnen upgraden. De verschillende beschikbare thema’s zijn niet alleen makkelijk aan te passen maar zijn ook dekstop én mobile responsive!
 • Altijd SEO-proof: SitePack voorziet jou van tips hoe jij jouw webshop kan optimaliseren in de meest populaire zoekmachines, zodat jij beter vindbaar wordt voor potentiële klanten.
 • Premium ondersteuning: kwaliteit staat bij SitePack hoog in het vaandel, ook wat betreft klanttevredenheid.
  Heb je een vraag of een suggestie? Stuur een e-mail aan de support afdeling of bel de klantenservice van SitePack en ze gaan er meteen mee aan de slag!
 • Flexibele thema’s: door de ruime keuze thema’s, is er altijd wel een webwinkel thema wat bij je onderneming past. Mocht die er niet zijn, kan je gebruik maken van de eenmalige overstapservice, zodat er een passend thema ontwikkelt wordt.

PAY. betalingen ontvangen via SitePack

Hoge kwaliteit, gemak en multifunctionaliteit staan centraal bij SitePack. Het platform kent een breed aanbod aan koppelingen, integraties en modules, waaronder ook de PAY. module. Met deze module kan jij jouw klanten via PAY. zorgeloos en veilig online laten betalen in jouw online webshop.

Met de gratis PAY. module van SitePack koppel je jouw online webshop snel en eenvoudig aan je PAY. account! Deze module is gemakkelijk te activeren en geeft jou de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse populaire betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, in3 en SprayPay.

Meld je nu aan voor een SitePack Webwinkel met de code 'paynl' en krijg de eerste 3 maanden 25% korting op je abonnementskosten.


Meld je nu aan!

Huidige betaalmethoden:

 • icon

Belangrijk: De tarieven van PAY. zijn van toepassing op iedere transactie via het SitePack platform.
Er worden geen extra kosten per bestelling of transactie gehanteerd.

MEER WETEN OVER DE DIENSTVERLENING VAN PAY?

Neem contact op met één van onze specialisten via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66
en één van onze specialisten helpt je graag verder.

Laatste nieuws over PAY.

Facturen met iDEAL-link worden 9 dagen sneller betaald
Lees meer
PAY. ook in 2020 uitgeroepen tot beste Payment Service Provider in de Emerce top 100!
Lees meer
In3 legt unieke concept uit in video
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.