Nieuws

iPad compatibiliteit toegevoegd aan Pay.nl iOS App

iPad compatibiliteit toegevoegd aan Pay.nl iOS App

De Pay.nl app voor iOS is uitgebreid met extra functionaliteiten voor iPadbezitters. Naast enkele verbeteringen om de leesbaarheid te verbeteren, zijn er ook een aantal extra tabbladen toegevoegd. Met deze extra toevoegingen is de vernieuwde Pay.nl iOS app een volwaardige uitbreiding op het Pay.nl Admin Panel.

Download in the Iphone App Store

image

Management Rapportages en Dashboardfunctionaliteiten

Sinds de laatste iOS app-update was het al mogelijk om bijvoorbeeld uw missende documenten te uploaden, verdachte transacties te verifiëren of Instore Payments te starten. Met deze update zijn ook de uitgebreide statistieken en exportmogelijkheden van Pay.nl toegevoegd. Binnen de iPad versie kunt u deze statistieken bekijken en exporteren, eenvoudig transacties terugvinden in het Dashboard en meer.

 

 

Deze update is doorgevoerd voor de Pay.nl iOS App. Bent u in het bezit van een Android toestel? Ook voor dit besturingssysteem is een grote update onderweg. Wilt u de app alvast downloaden? Dat kan in de Google Playstore. De verwachting is dat deze update ook binnen enkele weken wordt gereleased.

Meer info over de Pay.nl app

inlogscherm-pay-app.jpg
01_homescreen.jpg
02_Transacties.jpg

Gerelateerd nieuws

Pay.nl App versie 2.5.5 is er!
Lees verder
App update - Overal creditcardbetalingen verifiëren en meer
Lees verder
Pay.nl voorop in innovatieve ontwikkelingen iDEAL
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.