Nieuws

In3 legt unieke concept uit in video

Een betaaloplossing voor iedereen

Je bent er nooit op voorbereid: een wasmachine die stukgaat, een telefoon die het niet meer doet of een koelkast die nodig toe is aan vervanging. Consumenten zijn daarom steeds meer op zoek naar betaaloplossingen die bij hun persoonlijke situatie passen.

In het diverse betaallandschap zijn er steeds meer achteraf betaalmethoden, maar er zijn beperkingen. Je moet het bedrag vaak in één keer binnen 14 dagen voldoen en de aankoopsom is beperkt tot een bedrag van € 500,-. Daarnaast zijn er bijkomende nadelen zoals de BKR registratie en hoge rente.

in3%20foto%20website%202.png

3 x betalen met 0% rente

In3 in slechts 3 stappen

  1. De klant kiest bij het betalen voor de betaalmogelijkheid ‘in 3 keer betalen met 0% rente’.
  2. Bij het afrekenen in jouw webshop doet het systeem een gegevenscontrole. Vervolgens wordt jouw klant gevraagd de eerste betaling te voldoen via iDEAL.
  3. Na de betaling ontvangt jouw klant een e-mail met de betaalgegevens voor de tweede en derde termijnbetaling. Deze vinden plaats binnen 30 en 60 dagen. Het product is volledig afbetaald als de klant alle drie termijnen heeft betaald.

Over in3

In3 (voorheen Capayable) biedt dé oplossing voor achteraf én gespreid betalen: jouw klant kan de betaling doen in drie gelijke termijnen. Met in3 wordt strategisch ingespeeld op het nieuwe fenomeen reverse saving. Waar men bij sparen eerst spaart voordat men een aankoop doet, doet men het omgekeerde bij reverse saving. Jouw klant schaft eerst het product aan en betaalt het vervolgens achteraf in termijnen en dat zonder bijkomende extra kosten of (BKR) registraties.

Dankzij deze formule heeft in3 een positief effect op jouw webshopconversie. De betaaloplossing neemt de koopdrempel weg waardoor jouw webshop nieuwe of terugkomende klanten aantrekt. “Door in3 aan te bieden als betaaloplossing zien wij ook een groei van 15% voor webwinkeliers, omdat mensen bereid zijn meer uit te geven. Daarnaast krijgt de webwinkelier, na 15 dagen, 100% gegarandeerd uitbetaald,” aldus Patrick van de Graaf, CEO van in3.

Meer weten over in3?

Benieuwd naar in3 als betaalmethode? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze sales specialisten helpt je graag verder.

Laatste nieuws over in3
NIeuwe strategie en branding Capyable Gespreid: In3
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.