Nieuws

Handelsbanken vanaf vrijdag geaccepteerd als nieuwe iDEAL bank

Handelsbanken vanaf vrijdag geaccepteerd als nieuwe iDEAL bank

Vrijdag 23 november wordt Handelsbanken toegevoegd als nieuwe iDEAL bank. Handelsbanken, van origine een Zweedse bank die sinds 2013 actief is in Nederland als één van de thuismarkten, is een fullservicebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Binnen Nederland ligt de focus voornamelijk op de hogere marktsegmenten.

Handelsbanken is opgericht in 1871 en heeft na de crisis van de zestiger jaren haar besturingsmodel sterk gedecentraliseerd. Hierdoor ontstonden lokale besturen met een lokale strategie. Door het aanbieden van iDEAL kan Handelsbanken Nederlandse consumenten beter bedienen.

image

Wat moet u doen?

Standaard betaalscherm en API

Maakt u gebruik van het standaard betaalscherm? Dan hoeft u niets te wijzigen. Gebruikt u de API om de banken op te halen, dan hoeft u ook niets te doen.

Plugins en hosted solutions

Indien u gebruik maakt van een plugin of hosted solution dan kan het zijn dan u opnieuw moet inladen of de cache moet legen voordat deze bank zichtbaar wordt in uw systeem.

Eigen banklijst

Het kan ook zijn dat u een eigen bankenlijst gebruikt. In dat geval bent u verplicht de handelsbanken toe te voegen in de lijst binnen 30 dagen na dit bericht.

iDEAL in uw webshop?

Wilt u ook eenvoudig iDEAL of een van de vele andere betaalmethoden van Pay.nl toevoegen aan uw webshop? Neem contact op met onze salesafdeling via 088 – 88 666 66, of maak kennis met Pay.nl in het gratis Pioneer Pakket.

Probeer Pay.nl gratis

Gerelateerd nieuws

Pay.nl verwerft Acquirerlicentie iDEAL
Lees verder
Pay.nl verwelkomt nieuwe iDEAL bank: Moneyou
Lees verder
De opkomst van de QR betaling
Lees verder

Meer betaalmethoden

Benieuwd naar het overige aanbod betaalmethoden van Pay.nl?

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.