Nieuws

Gedeelde eerste plaats Pay.nl in de Emerce 100

Gedeelde eerste plaats Pay.nl in de Emerce 100

Vandaag zijn de resultaten van de beste eCommerce spelers bekend gemaakt. Voor ons een aangename verrassing dat Pay.nl is opgenomen, want partijen dienen zichzelf normaliter aan te melden voor deze verkiezing.

Er kan direct een conclusie getrokken worden; een echte koploper is er volgens de 54.000 respondenten van dit onderzoek niet meer tussen de grotere PSP’s. Wetende dat er meer dan 39 vergunninghouders zijn, aangevuld met een deel zonder vergunning, deelt een klein percentage deze toppositie. Dat was ook onze conclusie na een marktanalyse eind vorig jaar.

image

Elke PSP zijn eigen specialisme

De meeste PSP's worden qua innovatie deels gedreven op de verzoeken van haar partners en klanten. Dat betekent dat een PSP zichzelf langzaam vormt naar een bepaalde doelgroep. Het gevolg hiervan is dat de ene PSP grossiert in kleine klanten en anderen diensten verlenen aan een handvol hele grote.

De prijs van een PSP hangt samen met het niveau van de achterliggende dienstverlening. Betaal je wat meer, mag je ook rekenen op betere service. Bijvoorbeeld persoonlijk advies over de optimalisatie van je betaalstroom. Of op een breder aanbod van betaalmethoden. Want laten we wel wezen, het gaat al lang niet meer alleen om prijs in de wereld van de eCommerce.

Topje van de ijsberg

Bij Pay.nl is het aantal regels code dat nodig is voor het verwerken van betalingen nog geen 1% van het totale softwarepakket dat wij in-house hebben ontwikkeld. De overige 99% bestaat uit financiële rapportages, complianceondersteuning, fraudebestrijdingen en additionele features.

Wekelijks rollen wij nieuwe optimalisaties uit om de aanwas van nieuwe klanten tegen het licht van huidige wet en regelgeving te leggen. Pay.nl is voortdurend in beweging om het verwerken van betalingen nog soepeler te laten verlopen en de innovatiefste betaalopties aan te kunnen blijven bieden.

Nieuwe toetreders

Het is voor nieuwkomers, of PSP's met een lage omzet, moeilijk om bestaansrecht op te bouwen. Er is veel geld nodig om te investeren in de juiste techniek en mensen. Daarnaast is veel ervaring in de betaalwereld nodig om échte kennis van specifieke betaalopties op te bouwen.

Payments zijn altijd sexy bevonden en een zesje is daardoor snel gehaald. Maar echt een succes worden, vraagt om een succesvolle combinatie van alle aspecten.

Wij feliciteren onze medekoplopers in de Emerce 100 en wensen alle betaalproviders in Nederland veel succes, want concurrentie houdt ons scherp! Uiteraard willen we iedereen hartelijk danken die op ons gestemd heeft.

team-pay.png

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.