Nieuws

De ongekende mogelijkheden van internetbankieren in Europa

De ongekende mogelijkheden van internetbankieren in Europa
Datum: 17 juni 2021

In combinatie met e-commerce en digitale betaalproducten maakt internetbankieren een grote opmars in Europa. Wat deze betaaloplossingen zo populair maakt onder consumenten, is de gebruiksvriendelijkheid en het gemak bij het doen van online aankopen. Daarnaast wordt het online én offline gebruik van internetbankieren verder gestimuleerd dankzij de Payment Service Directive (PSD2), Strong Customer Authentication (SCA) en Payment Service Providers (PSP’s) die de veiligheid van deze manier van online betalen en de verwerking ervan waarborgen.

Wat precies de rol van de PSD-wetgeving en SCA in het financiële ecosysteem van internetbankieren in Europa is, maakt dit onderwerp bijzonder interessant. Dit geldt ook voor de manier waarop deze wetgeving PSP’s stimuleert om veilige online betalingen te bevorderen.

Whitepaper voorbeeld internetbankieren

Maar hoe zit het met de Europese internetbankieren betaalmethoden? Welke populaire betaaloplossingen zijn er en hoe trek je als (web)winkelier (potentiële) klanten in jouw webshop over de aankoopstreep? En welke waarde kan PAY. hierin aan jouw onderneming toevoegen? Je leest er alles over in de whitepaper ‘De ongekende mogelijkheden van internetbankieren in Europa’.

Vul hieronder je gegevens in om toegang de krijgen tot de whitepaper.

PAY. whitepaper over internetbankieren

Vul onderstaande gegevens in om vrijblijvend de whitepaper over de mogelijkheden van internetbankieren in Europa te ontvangen.
Bedrijfsnaam fout
Voer jouw naam in.
E-mailadres foutief
Telefoonnummer foutief

Meer weten over de dienstverlening van PAY?

Neem contact op met één van onze specialisten via sales@pay.nl of telefonisch via 088 - 88 666 66.

Laatste nieuws over PAY.

Nu beschikbaar via PAY: Aflettermodule 2.0 van xCore voor Exact Online
Lees meer
PAY. is de Preferred Technology Partner voor Shopware 6
Lees meer
De verlaten winkelmand: (g)een frustrerend e-commerce fenomeen?
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.