Nieuws

Bied in3 aan in jouw Logic4 webshop!

Bied in3 aan in jouw Logic4 webshop!
Datum: 21 feb 2022

In samenwerking met PAY. kunnen merchants vanaf nu ook in3 aanbieden in hun Logic4 webshop. Sinds de introductie zijn 'buy now and pay later' betaaloplossingen niet meer weg te denken in het betaalgedrag van consumenten. In slechts een aantal klikken bestellingen plaatsen, ze binnen no time thuis afgeleverd krijgen en er pas later voor hoeven te betalen, wie wil dat niet? Uit onderzoek van in3 blijkt dat 42% van de Nederlandse consumenten al eens online een aankoop in delen heeft betaald. Daarnaast heeft maar liefst 58% aangegeven een gespreid betaalmethode te willen gebruiken als deze beschikbaar is in de (web)shop.

Logo in3

Over in3

In3 biedt dé oplossing voor achteraf én gespreid betalen: jouw klant kan een betaling in drie gelijke termijnen voldoen. Het acceptatieproces gebeurt in een split-second, de klant betaalt geen rente en wordt niet BKR-geregistreerd. Dankzij deze formule heeft in3 een positief effect op jouw webshopconversie.

In ruim 1.500 webshops in met name de categorie home & living, elektronica en mobiliteit kunnen consumenten betalen met in3. De betaaloplossing is erg populair bij duurdere aankopen. Ook voor merchants is in3 een aantrekkelijke betaalmethode. In3 draagt het risico voor eventuele wanbetalers volledig waardoor de merchant een iets hogere commissie betaalt dan bij een transactie. Daar staat wel tegenover dat merchants gegarandeerd worden uitbetaald en dat de gemiddelde orderwaarde met in3 tot wel 30% stijgt.

iMac-angle-3.png

On-site messaging module via Logic4Binnen Logic4 is het mogelijk om direct de prijs via in3 onder de productprijs te tonen. Door een “vanaf bedrag” te laten zien verlaag je de koopdrempel. Als in3 vroeg in de customer journey onder de aandacht wordt gebracht, spreek je een nieuwe en bredere doelgroep aan. De on-site messaging module stimuleert de conversie en zorgt vaak voor hogere afgerekende orderbedragen.

De in3 app voor consumenten

Naast in-store betalingen via in3, introduceert de betaaloplossing ook een app voor consumenten. Via de app hebben gebruikers real-time inzicht in het bestedingsbedrag dat vanuit in3 beschikbaar wordt gesteld. Hierdoor weet jouw klant precies voor welk bedrag in 3 gelijke delen betaald kan worden. Daarnaast geeft de app ook inzicht in alle openstaande orders en toekomstige betalingen.

Voor jou als (web)winkelier biedt de in3 app ook extra marketingmogelijkheden. Zo kan je via het in3 Merchant Portal gemakkelijk jouw webshop toevoegen. Met behulp van de zoekfunctie van de app en de website wordt de webshop in het overzicht weergegeven. Hierdoor komt jouw (web)shop direct in de spotlight onder duizenden app gebruikers en websitebezoekers. Dit betekent gegarandeerd extra bezoekers in jouw (web)shop!


iphone-angle-3.png

In3 in jouw Logic4 webshop?

Met de enorme groei die in3 heeft gemaakt in de afgelopen jaren, is de betaalmethode onmisbaar geworden. Je activeert de betaaloptie eenvoudig in PAY. onder jouw verkooplocatie. Gedetailleerde instructies over betaalopties instellen vind je hier. De nieuwe betaaloptie dient vervolgens nog ingeladen te worden in jouw checkout van Logic4. Je kunt de servicedesk vragen om een handleiding via help@logic4.nl.

Nog geen klant van PAY, maar wel graag gebruik maken van in3 in jouw Logic4 webshop? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze consultants helpt jou graag verder!

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.