Nieuws

Belangrijk: update voor merchants die PayPal gebruiken

Update voor merchants die PayPal gebruiken

Vanwege een PayPal update is het opnieuw koppelen van PayPal en PAY. vereist. De oude route blijft actief tot 30 juni 2022.

paypal-logo.png

Het opnieuw koppelen van PayPal met PAY. duurt slechts 15 seconden en doe je als volgt:

  1. Navigeer naar je PAY. account en voeg PayPal opnieuw toe aan jouw verkooplocatie.
  2. Autoriseer PAY. binnen je PayPal account om transacties te starten, in te zien en/of ze te refunden.
  3. Vervolgens kun je jouw PAY. instellingen optimaliseren door aan te geven welke data je per transactie wil delen met PayPal en hoe je met multicurrency omgaat.

Als je meerdere verkooplocaties hebt, kun je het PayPal profiel voor meerdere verkooplocaties selecteren of per verkooplocatie een nieuw PayPal account toevoegen.

Handleiding koppelen PayPal

logo PAY.PAY. is er voor iedereen. Als omnichannel Payment Service Provider hebben wij als doel om ondernemers volledig te ontzorgen op het gebied van online en offline betalingen. Dit doen wij door te luisteren naar klantwensen, door te innoveren en door de beste (technische) ondersteuning te bieden.

MEER WETEN OVER ONZE BETAALOPLOSSINGEN?

Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt je graag verder.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.