Nieuws

Afterpay betaalscherm voor elk apparaat

Afterpay betaalscherm voor elk apparaat

Vanaf vandaag kunnen uw klanten vanaf elk apparaat hun aankopen achteraf afrekenen met Afterpay via ons nieuwe betaalscherm. Het nieuwe scherm is bruikbaar op elk apparaat, zodat uw klanten ook vanaf de tablet of mobiele telefoon met Afterpay kunnen betalen. Daarnaast is nu vanaf het begin tot het eind van het afrekenproces duidelijk waar de betaling precies voor is.

image

Betalen met Afterpay nog eenvoudiger

De linkerzijde van het nieuwe betaalscherm bevat alle invulvelden voor het achteraf betalen van de order. De rechterzijde toont informatie over de webshop en een omschrijving van de geplaatste order. Omdat Afterpay op de lange termijn plannen heeft om de diensten uit te breiden naar het buitenland, is ons betaalscherm alvast vertaald naar het Engels en Frans. Door de nieuwe look and feel is direct duidelijk dat de betaling verloopt via Afterpay. Dit alles bij elkaar, maakt het betalen met Afterpay nog eenvoudiger.

Afterpay aan uw webshop toevoegen?

Als u een achteraf betaalmogelijkheid aan uw klanten wilt aanbieden, kunt u bij Pay.nl terecht! Uw klanten kunnen met deze betaalmogelijkheid hun order na ontvangst afrekenen. Dus eerst zien dan betalen. Om deze betaaloptie snel aan uw webshop te kunnen koppelen, stellen wij diverse (gratis) plugins beschikbaar. Met deze plug-and-play oplossing kunt u binnen 15 minuten uw complete betaalsysteem geregeld hebben en direct betalingen ontvangen via Afterpay en alle andere opties. U kunt met elk van onze pakketten aan de slag met Afterpay. Dus ook met het gratis Pioneer (XS) pakket.

Demoschermen Afterpay

afterpay_betaalscherm_desktop.pngafterpay_betaalscherm_mobile_part1.pngafterpay_betaalscherm_mobile_part2.png

Gerelateerd nieuws

Uitbetaling Afterpay voortaan via Pay.nl
Lees verder
Nieuw! AfterPay België en B2B
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.