Nieuws

Nieuw! AfterPay België en B2B

Nieuw! AfterPay België en B2B

Vanaf vandaag zijn de mogelijkheden van AfterPay via Pay.nl uitgebreid. Dankzij deze uitbreiding is het vanaf nu ook mogelijk om Belgische consumenten en zakelijke klanten achteraf te laten betalen.

B2B klanten kunnen op het betaalscherm hun bedrijfsnaam, KvK-nummer en btw-nummer invullen waarna de reguliere kredietcheck van AfterPay plaatsvindt. Binnen enkele seconden wordt de status door gegeven, waarna we dit terugkoppelen aan uw webwinkel en u de producten kunt uitleveren.

betaalscherm AfterPay

image

Hoe werkt het?

Om deze betaalmogelijheid ten volste te benutten, dient u eerst enkele instellingen te wijzigen. Op het tabblad Beheren / Diensten In het Admin Panel klikt u op wijzigen. Onder het kopje betaalmethoden kunt u de individuele instellingen van AfterPay wijzigen. In het popupscherm kunt u de naast uw Merchant ID en het password de portefeuille ID's voor Nederland, België en B2B instellen. Heeft u deze gegevens niet? Neem dan contact op met de supportafdeling van AfterPay, zodat zij deze opties voor u activeren.

AfterPay in uw webshop

De AfterPay betaalmethode is beschikbaar in ieder betaalpakket van Pay.nl. In uw Admin Panel kunt u de betaalmethode activeren.

Nog geen klant van Pay.nl? Maak kennis met Pay.nl in het gratis Pioneer Pakket en voeg AfterPay, evenals vele andere (inter)nationale betaalmethoden toe aan uw website.

Meer info over onze pakketten

Gerelateerd nieuws

Uitbetaling Afterpay voortaan via Pay.nl
Lees verder
Afterpay betaalscherm voor elk apparaat
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.