Nieuws

17 nieuwe Europese banken beschikbaar via MyBank

17 nieuwe Europese banken beschikbaar via MyBank

MyBank kan worden gezien als de iDEAL betaaloplossing over de grens. Vooral in Italië, Frankrijk en Luxemburg wordt deze betaaloptie veel gebruikt. Vanaf heden is uw bereik met deze betaalmethode nóg groter: MyBank voegt namelijk 17 nieuwe Europese banken toe aan hun aanbod.

Lees meer over de betaalmethode MyBank

image

Bredere dekking

Alle nieuw toegevoegde banken zijn Italiaans, maar kort geleden voegde MyBank ook een van de grootste Belgische banken toe aan hun betaalopties: KBC Bank. MyBank blijft groeien en de verwachting is dat er in de toekomst nog veel meer Europese banken bij komen, om een Europese dekking te kunnen realiseren.

Met de MyBank betaalmethode in uw webshop, kunnen uw klanten met meer dan 200 verschillende Europese banken betalen. In ons Admin Panel vindt u een compleet overzicht van alle participerende Europese banken.

Unieke betaalmethode

Pay.nl is de enige Payment Service Provider (PSP) in de Benelux die de MyBank aanbiedt. Heeft u MyBank nog niet geactiveerd in uw webshop? Log in op het Admin Panel om de MyBank toe te voegen aan uw betaalmogelijkheden.

Nog geen klant van Pay.nl? Maak kennis met het gratis Pioneer Pakket en voeg MyBank, evenals vele andere (inter)nationale betaalmethoden toe aan uw website.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe betaalmethode MyBank toegevoegd
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.