Nieuws

Start met Payconiq en betaal geen online transactiekosten in 2020

Start met Payconiq en betaal geen online transactiekosten in 2020

Het zijn moeilijke tijden voor ondernemers. De gevolgen van het coronavirus zijn tot de dag van vandaag voelbaar en de maatregelen van de overheid bieden niet voor iedereen de nodige steun. Gelukkig is er hoop: er ontstaan talloze mooie initiatieven waarin organisaties, bedrijven, ondernemers én burgers elkaar helpen en steunen.

Payconiq-Logo.png

Ook PAY. en Payconiq willen steun bieden en zijn een actie gestart: ondernemers betalen géén online transactiekosten tot eind december en maken daarnaast kans op een gratis marketingactie ter waarde van € 2.500,-!*

Fintech bedrijf en partner Payconiq vraagt met deze campagne aandacht voor haar betaalmethode waarbij ondernemers mobiel betalen via QR-code mogelijk kunnen maken voor klanten. Een betaaltransactie wordt uitgevoerd nadat de klant een QR-code scant op een laptop, telefoon of tablet. Stuk voor stuk contactloze manieren van betalen, die juist nu in de nieuwe 1,5 meter samenleving extra relevant zijn. Dit maakt Payconiq dé QR-betaaloplossing voor ondernemers. Zeker in tijden waarin ondernemers vaak gedwongen worden zichzelf en verkoopkanalen opnieuw uit te vinden.

Het gemak en de snelheid van betalen

Het gemak en de snelheid van betalen, zijn overduidelijke pluspunten van de QR-betaalmethode Payconiq. Daarnaast heeft Payconiq voor ondernemers nóg een groot voordeel. De transactiekosten per betaling zijn laag, nu tijdelijk zelfs gratis.

Zet Payconiq vóór 30 juni aan in je PAY. omgeving en je betaalt in heel 2020 geen transactiekosten voor deze betaalmethode. Daarnaast geeft Payconiq 10x een gratis marketingcampagne weg ter waarde van € 2.500,-. Wil je hier meer informatie over? Stuur een e-mail naar marketing@pay.nl.

Payconiq: dé QR-betaaloplossing voor ondernemers

Je kunt als ondernemer vrijwel direct aan de slag met Payconiq, omdat het eenvoudig te integreren is met het systeem van PAY. “Geen extra systemen en extra vaste lasten voor de ondernemer, wel het gemak van mobiel en contactloos betalen voor de klant. Zo maken we met onze QR-code, snel en eenvoudig betalen over de diverse kanalen heen nóg makkelijker!” aldus Guido.

Voor wie is Payconiq?

Payconiq gelooft dat iedereen overal met een telefoon moet kunnen betalen. Inmiddels doe je bijna alles met je telefoon, dus waarom ook niet betalen? Payconiq maakt mobiel betalen mogelijk via QR-code, met als ambitie het meest gebruikte en veelzijdige internationale mobiele betaalplatform te worden. Payconiq kan door de consument gratis gebruikt worden met elke bank in de BeNeLux en is binnenkort ook beschikbaar in meerdere bank apps. Payconiq is een gezamenlijk initiatief van Europese grootbanken, waaronder ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, SNS, KBC en BNP.

Met de online betaalmethode Payconiq hoeven jouw klanten enkel een QR-code te scannen met een iOS of Android smartphone. De betalingen lopen rechtstreeks via de Payconiq app die reeds is gekoppeld aan de bankrekening van de klant.

 • Winkels en horecazaken
  Verkoop en bezorg je maaltijden online of draag je bij aan een creatief ondernemersinitiatief? De contactloze online QR-betaalmethode van Payconiq neemt al jouw zorgen weg en helpt je tegelijkertijd om het dienstenaanbod te vergroten!
 • Online webshops
  Laat je klanten gemakkelijk betalen in jouw webshop door ook online Payconiq aan te bieden! Jouw klant voegt zijn gewilde items aan de winkelmand, kiest voor Payconiq als betaalwijze, scant de Payconiq QR-code en bevestigt de online betaling met een unieke pincode of vingerafdruk.
app%20icoon_payconiq%20en%20pay.png

Heel 2020 gratis online transacties met Payconiq via PAY!

Wil je meer service en een hogere conversie behalen en wil je Payconiq als betaalmethode integreren in jouw online webshop of kassasysteem? Of heb je behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze sales specialisten helpt jou graag verder!

*Actievoorwaarden:

 • Periode: actie loopt van 12 mei tot en met 31 december 2020
 • Klanten kunnen zich vóór 30 juni bij PAY. aanmelden om van deze actie gebruik te maken
 • De actie geldt alleen voor klanten die gevestigd zijn in Nederland
 • De actie geldt alleen voor klanten met een webshop / verkooplocatie die binnen één van deze categorieën valt
 • De actie geldt niet voor klanten die gebruik maken van het pioneer pakket
Laatste nieuws over PAY. en Payconiq
PAY. biedt vanaf nu Payconiq aan!
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.